Skip to main content

 

Ha igazán olcsó, mégis hasznos ajándékkal lepné meg szeretteit, vásároljon kényelmesen e-könyvet. A könyv mindig siker.

Miről szól a könyv?

"Kevesebből jobban élni? Ez a kérdés sok embert foglalkoztat, ugyanakkor többségük nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. A megvalósításban segít ez az érdekes könyv, mely számos jó ötlettel, tippel szolgál, hogy csökkentsük életvitelünk költségeit. (A könyv ide kattintva érhető el...)

A szerző kiterjesztetten értelmezve a hulladék fogalmát az alábbi főbb témaköröket érinti a műben:

1. Mi a hulladék és mi nem az? Miért az a legjobb hulladék, ami létre se jött? Miért nincs hulladék, csak alapanyag?

2. Hogyan javítsunk az energiafelhasználásunkon, hogy kevesebbet fizessünk a szolgáltatóknak? Az elpazarolt energia sem más, mint "hulladék"? Milyen technikai újításokat vezethetünk be, illetve hogyan változtathatjuk meg viselkedésmintáinkat úgy, hogy a havi rezsinket jelentősen, akár drasztikusan is csökkenthessük? 

3. Hogyan takarékoskodjunk éltető elemünkkel, a vízzel hétköznapjainkban, hogy kevesebbet fizessünk a szolgáltatónak, közben a környezetünk is jól járjon?

4. Hogyan csökkenthető élelmiszerhulladékunk? Hogyan tervezhetjük okosan bevásárlásainkat és élelmezésünket hetekkel előre úgy, hogy ne vagy alig termeljünk szemetet, közben még jelentős pénzösszegeket is megspóroljunk? Miért érdemes mindezzel párhuzamosan testsúlyunkat az ideális szinten tartani?

5. Miért jobb élelmiszereinket magunk megtermelnünk és miért lehetnek jobban a magunk által készített kozmetikumok, tisztítószerek? Miért ideális a (részleges) önellátás?

A könyv bárkinek hasznos ajándék lehet. Most akciósan vásárolható meg, aki megveszi, egyet fizet, kettőt kap. Hogy kit ajándékoz meg a másodpéldánnyal, azt már Ön dönti el."

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

TOP 5