Skip to main content

Szokatlan hírt tett közzé a Szabad Föld a napokban. December 9-től az egyik külföldi áruházlánc újdonságként hazai háztáji sertéshúst kínál mind a 19 hazai áruházában.

A hálózat több mint 40 gazdával kötött szerződést, hogy a hazai hagyományos sertéstartási tapasztalatot ötvözve az élelmiszerbiztonsági előírásokkal, kiváló minőségű háztáji sertést neveljenek.

hirdetés

A háztáji sertéshúst megkülönböztető logóval ellátva, mind a 19 hazai Auchan áruházban meg lehet vásárolni december 9-től. A program részleteiről az érdeklődők a bolthálózat weboldalán tájékozódhatnak, ahol arról is kapnak információt, hogy az adott a héten a háztáji sertéshúst mely tenyésztők szállították az áruházakba. Emellett minden vásárlónak lehetősége nyílik arra már az áruházban, akár vásárlás előtt, hogy egy kód segítségével a terméken elhelyezett címkéről tájékozódjon, mely tenyésztőktől érkezett az áruházba sertéshús. A hús útja pontosan nyomon követhető, a gazdáktól kezdve tudhatja a vásárló, honnan kerül az asztalra a sertéshús.

A cikk itt folytatódik.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5