Skip to main content

Scott Travis menü 

A McDonald's egyesült államokbeli láncánál egyre nagyobb hiány mutatkozik egyes alapanyagokból, amelyeket a Scott Travis rapper nevével fémjelzett menü elkészítéséhez használnak fel.

Business Insider beszámol arról, hogy arapperrel kötött megállapodás olyan sikeres a gyorsétterem számára, hogy a húspogácsa, a szalonna, a hagyma és a saláta hiánya miatt számos éttermükben hamarosan kifogynak a menühöz tartozó burgerekből.

hirdetés

A Scott Travis menü sajtburgert, barbecue szószos sültkrumplit és Sprite üdítőt tartalmaz.

A cég ezért közvetlen felügyelete alá vonta a beszállítói láncokat, hogy azoktól a szükséges alapanyagok minél előbb eljussanak franchise-partnereikhez, akik az Egyesült Államokban a McDonald's éttermek 95 százalékát üzemeltetik.

Az étteremlánc igen sikeresen használja ki azt, hogy Travis rendkívül népszerű főként a fiatalabb korosztályok körében. 

Ezt a generációt, azaz a 34 év alattiakat egyre nehezebb megszólítani.

A médiához való viszonyuk nagyban különbözik az idősebb korosztályokétól, nagyobb hatással vannak rájuk a különböző reklámajánlatok, emellett nagyon szorosan kötődnek a közösségi médiához és a barátaikhoz.

Hogy a rapper mennyire népszerű, azt jól mutatja az alábbi videó, melyet 2020. április végi feltöltése óta már közel százmillióan néztek meg a világon.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5