Skip to main content
Frisomat felmérés

Milyen tényezők játszanak szerepet vállalkozók körében telephely fejlesztéssel kapcsolatok tervek esetén? Fontos szempont-e a költséghatékonyság, a gyors kivitelezés és a hulladékszegény megoldások keresése? Meghatározó-e a fenntarthatóság fogalma, mind az építési technológia, mind az azt követő kiegészítő lehetőségek kiválasztása során?

Felmérésünk a fentiekhez hasonló kérdésekre keresi olyan vállalkozók és szakemberek válaszát és véleményét, akik telephely fejlesztés, kialakítás céljából építkezési beruházást terveznek vagy valósítottak meg az elmúlt néhány évben. A kitöltéseket 2023. május 31-ig várjuk!

Az elmúlt évek egyre növekvő költségei, mind alapanyag, mind energiadíjak terén, a szintén nehezen jósolható gazdasági változások megkövetelik a vállalati szféra szereplőitől döntéseik komplexebb, jól átgondolt meghozatalát, főként olyan nagyberuházás esetén, mint egy építkezés.

A költségnövekedéssel párhuzamosan azonban megjelentek az strapabíró, mégis költség- és energiahatékony, illetve erőforrás szempontjából is fenntarthatóbb, határozottabb zöldebb irányvonalat és elveket képviselő megoldások.

Jogos kérdés, hogy létezik-e egyáltalán környezetbarát, ugyanakkor időben és költségekben is hatékony építkezési forma? Mennyire keresettek az olcsóbb megoldások, ugyanakkor általánosságban mi számít olcsónak? Mennyire népszerűek és keresettek a telephely fejlesztéseket támogató pályázati lehetőségek Magyarországon?

Ossza meg velünk Ön is véleményét! A kérdések megválaszolása 8-10 percet vesz igénybe, azonban a felmérés eredménye számos szemszögből világít rá a fejlesztést igénylő építőipari részterületekre, illetve pontosabb képet ad a gazdasági döntéseket formáló tényezőkről.

Mennyire elterjedt általánosságban a megújuló energiát termelő és alkalmazó berendezések telepítése? Végül, de nem utolsó sorban, hogyan viszonyul egymáshoz elképzelés és végeredmény?

Felmérésünk 2023. május 31-ig ITT érhető el.

A felmérés anonim formában valósul meg, azonban az adataikat megadó kitöltők között - a Frisomat Magyarország felajánlásával – köszönetképp 5 db ajándékcsomagot sorsolunk ki, mely bort és belga csokit is tartalmaz.

Sajtóközlemény

TOP 5