Skip to main content
elektromos krosszmotor ElektroBiker

Az elektromos krosszmotorok új kategóriát teremtettek a motorozáson belül, hisz ötvözik a downhill kerékpározás és az enduro motorozás minden előnyét, ráadásul még a hétköznapokban is hasznos társ tud lenni. Ha szereted érezni az adrenalin löketet és élvezni a természet közelségét úgy, hogy még csak kárt sem okozol a károsanyag kibocsátással, illetve a természetben, akkor az elektromos offroad motorokat neked találták ki! 

A motor és kerékpár közötti kialakítással, a pehelykönnyű, de mégis erőteljes géppel a kijelölt pályát igazi kihívássá változtathatod, ráadásul mivel B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, még a hétköznapi unalmas ingázás is élvezetes lesz. 

Próbáld ki a legjobb elektromos motorokat az ElektroBikernél!

A kerékpár kezelhetősége kapcsolódik a valódi motoros élményhez. Miközben azon dolgozol, hogy az úton tartsd a gépet a teljes testedet bekapcsolod a munkába, így átélheted az extrém sport élményét.

Az e-krosszmotorok legnagyobb előnyei

Autós jogsival is vezethető.

Mivel ezek a motorok az L1e, segédmotoros kategóriába esnek, ezért B kategóriás jogosítvánnyal is vezethetőek. Így akár a napi ingázás során is hasznát vesszük, hisz a nyomaték és akkukapacitás lehetővé teszi.

Pehelykönnyű, biztonságos kialakítás

Az elektromos offroad motorok összsúlya alig több mint 60 kg. A motoron nincs olyan balesetveszélyes alkatrész, ami egy esetleges esés következtében égési sérülést okozna, mint például a kipufogó. Egy borulás után a legtöbb esetben csak leporolod magad, visszapattansz a gépre és mész is tovább.

elektromos krosszmotor varosban 

Egyszerű kezelhetőség

Gáz és fék karok. Mindössze ennyit kell ismerned, a motorozás élménye egy kerékpár kezelés egyszerűségével ötvözve. Nincs váltás, nincs kuplungolás, bármelyik lábbal, bármikor lábazhatsz. A nyomaték minden fordulaton rendelkezésre áll, nincsenek benne lyukak.

Kényelem és egyszerű tisztítás

Ha végeztél a túrával csak pattintsd ki az akksit, csapasd le a gépet magasnyomású mosóval és már készen is állsz a következő bevetésre. Nem kell szűrőket tisztítani, olajat cserélni, vagy azzal foglalkozni, hogy az állásidőben ne romoljon meg a benzin. Kipufogó sincs, amit be kellene dugózni.

Üzemeltetés pár forintból

Az akkumulátor töltéséhez csupán egy hagyományos fali dugaljra van szükség. Az egyszerűbb hajtásláncnak köszönhetően további szervizóráktól és karbantartástól szabadítjuk meg magunkat.

A fent leírtak alapján tökéletes választás a Talaria Sting

A Talaria Sting a kategória csúcsát képviseli. Hazánkban az ElektroBiker a kizárólagos importőr, és náluk akár online is megvásárolható a motor

Ki kell emelni még, hogy a krosszmotort csak olyan helyen lehet használni, ahol nem valósítható meg a természet károsítása, hisz azt a törvények szigorúan tiltják.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5