Skip to main content

agmonepirtasA nyugati országokban ötből egy nő gyermektelen. Ehhez képest Kínában minden húsz nőből egy, Indiában pedig minden harmincból egy a meddő nők száma. Az ilyen kirívó különbségeknek semmi köze a kulturális vagy szexuális normákhoz, hanem csupán a népesség-szabályozási módszerek játszanak itt nagy szerepet.

Csaknem minden negyedik nyugati országban élő ember szenved fejlődési rendellenességektől, allergiáktól és asztmától, míg a fejlődő világban legfeljebb egy a  húszból ez az arány. És ez nem azért van, mert a nyugati gyerekek gyengébbek mint máshol, hanem azért, mert a nyugati kormányok voltak az elsők abban, hogy vegyi és biológiai módszerekkel módszeresen aláássák az emberi termékenységet. Ez a folyamat pedig helyrehozhatatlan károkat okozott az emberek genetikai és szellemi adottságaiban. Ezen felül a gyermekek intelligenciáját is befolyásolta mindez! Ezért van például az, hogy Kínában háromszor magasabb a zseni gyerekek előfordulása, mint a nyugati országokban. A világ tudományos és technológiai vezető váltása figyelhető meg, a nyugat fokozatosan teret veszít technológiai vívmányok tekintetében, aminek hátterében a fluorozott víz, GMO ételek és ételadalékok, az MSG és aszpartám fogyasztó társadalom nihilbe süllyedése áll. (Génkezelt takarmányon tartott sertéseknél jelentős egészségügyi problémák jelentkeznek)

A nyugati országokban a felnőttek több mint fele szenved- a persze kényelmesen a rossz táplálkozás és mozgáshiányos életmódnak tulajdonított betegségekben- mint pl: szívbetegség, cukorbetegség, elhízás és rák. Valójában azonban ez az eredmény az endokrin rendszert károsító mérgek szándékos és fokozatos betáplálásából ered. Az élet alapvető elemeinek mérgezéséről beszélek! Ezek az alapvető elemek pedig maga az élelmiszer, víz, levegő.

Ezek a tünetek a globális népirtás legnyilvánvalóbb eredményei.

A népesség lassú ritkításáról van szó, amelynek okai és következményei a globális elnéptelenedési politikában gyökereznek

A brit és a kanadai kormány, az ENSZ beleegyezésével sorra börtönzi be azokat az embereket, akik megpróbálják leleplezni globális népírtási politikájukat, amelynek tengelye maga az új világrend! A világnak szüksége van arra, hogy megtudja, miért akarják kiírtani az emberiséget. Fontos, hogy az emberek végre rájöjjenek arra, hogy önpusztítást folytatnak.

A második világháború végén, és az ENSZ 1945-ben való megalakulása óta, a nemzetközi béke és stabilitás a népességnövekedés kontrollálásával volt elérhető. Ami a tömegek számára ismeretlen az az, hogy a kormányok rejtett módszereket használnak a fejlett és az elmaradott országokban egyaránt arra, hogy szabályozzák a népességszaporulatot, és hogy gyorsítsák az afrikai és néhány kritikus szegény és túlnépesedett területek haláleseteit.

A születéseket megakadályozzák a reproduktív rendszerbe való beavatkozás által, csökkentik az emberi termékenységet, a haláleseteket pedig úgy támogatják, hogy gyengítik az immunrendszert, és növelik a mortalitási arányokat.

A népesség-szabályozás folytatódott az elmúlt hét évtizedben is. A vegyi, biológiai, pszichoszociális és gazdasági eszközökkel egyre csak csökkentik az emberi termékenységet és ezáltal biztosítják azt, hogy egyetlen ország se nője ki az erőforrásait. Amennyiben ez megtörténne, az országok arra kényszerülnének, hogy háborút indítsanak gyengébb szomszédaik ellen. A népesség- ellenőrzés helyettesíti a háborút, és az az oka annak, hogy nem ismétlődik meg a történelem, vagyis a világháború.

Minden országnak be kell tartania az önként vállalt fegyelmi és többgenerációs erőfeszítéseit arra, hogy aláássa az emberek reproduktív szabadságát. A választott kormányok a támogatást és szakértelmet az Egyesült Nemzetek Szervezetétől kapják, amely koordinálja a globális erőfeszítéseket arra, hogy ellenőrizzék a népesség növekedéseket. Ami pedig még fontosabb az az, hogy gyakorlatilag döntőbíróként lép fel a kölcsönös kényszer betartatásában, miszerint mindenkinek ugyanazon játékszabályok szerint kell játszania. Biztosítja, hogy ne legyen olyan ország, amely megszökne, vagy kikerülné a lakosság ellenőrzési intézkedéseket.

A választott kormányok és diktatúrák a lakosság, az emberek tudta és beleegyezése nélkül ezáltal már rég felforgatták a jogállamiságot és kiiktattak minden demokratikus folyamatot.

Ezért van az például, hogy a Bretton Woods-i intézmények, amelyek a második világháború végén alapultak, teljesen demokratikus biztosítékok nélkül, védve a média ellenőrzésétől, homályos titokban, felhatalmazott szupranacionális szinten, túl a nemzetállamok akaratán működtek. Éppen ezért a világ mostanra már egy áthidalhatatlan szakadékkal szembesül, ami a nemzeti határokon túl húzódik, a kisemberek és a globális elit között, akik a nemzetközi szervezeteket ellenőrzik. És ez az, amiért jogaink és szabadságunk csak papíron van, egyébként minden csak egy illúzió, a demokrácia egy látszat, és médiából kapott információ pedig gondosan kalibrált hazugsággá áll össze.

Életünk minden aspektusát azon globális erőfeszítések határozzák meg, amelyek arra irányulnak, hogy megakadályozzák a népességnövekedést. Most zajlanak a harmadik generációs erőfeszítések arra, hogy ellenőrizzék a globális népesség növekedést. A globális elit most viszont megtorpanni látszik, mert mérgező módszereik negatív mellékhatásairól egyre-másra húzza le a leplet az alternatív média szerte a világon. Az általuk okozott kárt sem lehet már figyelem nélkül hagyni, mégpedig azt, hogy az Egyesült Nemzetek felülbírálja a jogállamiságot, a demokráciát, az igazságosságot és magát az igazságot.

A gyógymód halálosabb lett, mint maga a betegség.  Az igazságot erről sem államfő, sem magas rangú hivatalnok, vagy titkos ügynök nem fogja elmondani, mert köti őket a munkakörükhöz tartozó titoktartási egyezmény.

A titoktartási megállapodások nagy részét, jogaikat és kötelezettségeiket az Egyesült Nemzetek Szervezete határozza meg. Meg kell értenünk, hogy mi emberek, a globális elit célkeresztjében vagyunk és azok a szervezetek, amelyeket megbíztunk jogaink védelmével, paradox módon pont ellenünk dolgoznak, aláássák azon képességünket, hogy a gyermekeinket egy reményteli, biztonságos világban nevelhessük fel, vagy hogy az emberi faj hosszú távú biztonságát fenntarthassuk ebben a mérgezett, véges erőforrású világban.

A változás csak úgy érhető el, ha mindannyian megértjük mi forog kockán, és a világot egészként nézzük. Semmi sem menthet meg saját ignoranciánktól, csak saját magunk.  Csak mi tudjuk megmenteni saját magunkat. Ha nem emelkedünk felül, a kormányok szerte a világon kénytelenek lesznek továbbra is meglévő módszereiket alkalmazni és az emberek genetikai vonalait néhány felnövekvő generáción keresztül teljesen meg fogják változtatni, globális zsarnokság és világkormány bevezetése mellett.

Egy dolog biztos, azok, akik nem hajlandók szembenézni a keserű valósággal, sosem fogják megérteni azt. Remélem, ahogy a Homo Sapiens legyőzte a Neandervölgyi embert, az informált emberek ellen fognak állni a globális elit törekvéseinek.

Olvass, tanulj, emelkedj fel, és élj túl!

Hasonló cikkek:

http://naturahirek.hu/az-emberiseg-selejtezese-elkezdodott-on-tuleli/

http://naturahirek.hu/a-globalis-nepirtas-igaz-tortenete/

http://naturahirek.hu/20-megvalosult-osszeeskuves-elmelet/

Szerző: Matt Williams

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” - Thomas Jefferson

Forrás: http://naturahirek.hu/globalis-nepessegirtas-terv-az-onpusztitasra-valo-programozas/

Kép forrása: http://eszaon.hu/budai-magyarorszag-tovabbra-is-gmo-mentes-marad/

TOP 5