Végül is pofonegyszerű ötleten alapul a fejlesztés, mely akár a LinkedIn megoldásával is vetekedhetne. Régóta esedékes volt a megvalósítása.

A jövőben már nem lesz gond, ha a munkahelyén azt látja a főnöke, hogy facebookozik.

A mintegy 1,35 milliárd havi aktív felhasználót tömörítő Facebook közösségi oldalának egy olyan verzióján dolgozik, amely például a LinkedInnel vetélkedhetne – számolt be róla a Financial Times.

hirdetés

Bár a fejlesztés titokban folyik, annyi azért kiszivárgott, hogy a Facebook at Work nevű oldalon a felhasználók chatelhetnének kollegáikkal, szakmai partnerekhez kapcsolódhatnak és együtt dolgozhatnának a különféle dokumentumokon. Így tehát úgy használhatják a jól megszokott Facebookot, hogy elkülöníthetik munkájukat és magánéletüket, szakmai és privát profiljukat.

A Facebook alkalmazottai már eddig is használták az oldalt a belső információcserére, ám az, hogy egy ilyesfajta szakmai hálózatot kreál a Facebook a Google, a Microsoft és az IBM versenytársává teheti – jegyzi meg a Mashable.

Forrás

Fotó: amovita.com

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu