Skip to main content

 

Az emberek többsége nem szereti a reklámokat, és ez teljesen érthető: az arcunkba másznak, követnek mindenhova és tönkreteszik a környezet szépségét. Mi is szívesebben néznénk mondjuk klasszikus festményeket a villogó, hangos vagy éppen hatalmas plakátok helyett, ám szerencsére vannak olyan esetek, amikor muszáj kivételt tennünk.

Egy valóban jó reklámot nem tudsz egyhamar elfejejteni, mert elgondolkodtat, ráébreszt és rávezet az igazságra - ami, bár sokszor egyértelmű, felkavaró és megdöbbentő is egyben. Azok a hirdetések, amelyeket most bemutatunk nektek, ilyenek: az okos, tartalmas és hatékony marketing leginkább követendő példái.

hirdetés
 

Olyan mélyen gyökerező társadalmi és környezeti problémákra hívják fel a figyelmet, amelyeket eddig sem a törvények, sem a demonstrációk, sem pedig a kampányok nem tudtak orvosolni. Nem hiába lett szállóige, hogy egy kép többet mond ezer szónál: a sorozat darabjaihoz hasonló vizuális figyelmeztetések milliók hozzáállását változtatják meg, nem úgy, mint egy hosszú, unalmas beszéd bármelyik előadáson. 

Figyeljünk arra, amit ezek a reklámok sugallnak nekünk, és ne dőljünk kényelmesen hátra, hogy valaki majd úgyis megoldja helyettünk a gondokat! Ugyanúgy felelősek vagyunk a Föld állapotáért és a benne élőkért, mint bárki más. Mutassuk meg, hogy elért bennünket az üzenet, és hogy meghallottuk a "kiáltásokat"...

A műanyag zacskók ölnek. 

 

Védd a vizek élővilágát! Ha meglátsz egy halat, gondold azt, hogy panda! 

 

A cikk itt folytatódik.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5