Skip to main content

 

Miután a tömeg órák óta várt a Vörösmarty téri H&M nyitására, tömegjelenet és hisztéria alakult ki vásárlás előtt és közben, voltak, akik össze is verekedtek.

A Dívány helyszíni riportja szerint voltak, akik már hajnal 2 óta a bolt előtt várakoztak, ennek megfelelően zombiapokalipszist idézően indult meg a tömeg 9-kor. Mivel a hevenyészett kordon nem tartotta meg a tömeget, az ajtót erővel kellett behúzni, miután kábé 50 vérmesen elszánt vásárló betolakodott az üzletbe.

hirdetés

Én bekeveredtem a tömeg közepébe, hátulról nyomtak, elölről azt kiabálták, hogy hátráljunk. Borzalmas volt. Kiálltam volna a sorból, ha lehetett volna, de nem lehetett, mert a kirakatüvegre tapadtam sok más nővel egyetemben, a tömeg pedig csak nyomott tovább. Ijesztő volt.

A boltban borultak az állványok, és mindenki markolt, amit ért, így a női részlegen 6, a férfin 11 perc alatt fogyott el Olivier Rousteing kollekciója. Voltak, akik össze is verekedtek a ruhaneműn, írja a hvg.hu.

Hogy miért ez a nagy tumultus? Sokan maguknak keresnek természetesen egy-egy egyedi darabot, de van, aki egészen más széndékkal érkezik. Az eBay-en jóval drágábban értékesíthető az adott ruhanemű, így sokan csak lekapkodtak a polcokról ezt-azt, és már tovább is álltak. Már ha lehetett.

Az üzletlánc a Dívány kérdéseire azt válaszolta, hogy ilyen tömeg még sose volt és nem számítottak arra, hogy ennél komolyabb felkészülés kellene.

A videó az eseményekről itt tekinthető meg

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5