Skip to main content

pornó internet 

Tabutémának számít, így nem is beszélünk róla, milyen pornót preferáluk a legjobban. Pedig a pornóoldalak továbbra is igen nézettek, 2015-ig ezekre a kifejezésekre kerestünk rá a legtöbbet, - írta néhány nappal ezelőtt a pornhub.

Mint látható az alábbi táblázatból, 2009 óta igencsak megváltozott az ízlésünk, bár több kifejezés évről évre ugyanaz, például a tini vagy a milf.

hirdetés

Természetesen más pornótípusok is nézettek, a pornhub csak az első 10-re koncentrált és ezeket gyűjtötte össze.

El lehet gondolkodni, tűnődni azon, jó vagy nem jó a "virtuális szex", megöli-e vagy sem a normális emberi kapcsolatokat, de most nem ezt vettük górcső alá. Inkább arról írunk, mekkora üzlet is a virtuális szex, legutóbbi cikkünk például már az ökoszexszel mint új elnevezéssel illetett "szextípussal" foglalkozott.

És ha ez a cikk még mindig nem győzte volna meg az olvasókat, mekkora az igény az interneten a nemi vágyak kielégítése tárgyában, utalunk az egyik leggadagabb magyarra, aki nem másból szerezte a vagyonát, mint a virtuális szexből. Gattyán György 2014-ben a leggazdagabb magyarnak számított, bár azóta Csányi Sándor már "letaszította" a trónról.

Mindez önmagában is jól érzékelteti, milyen fejlődés előtt áll a virtuális szexipar, így nem lesz meglepő, ha újabb és újabb appok jelennek meg a hétköznapokban, újabb és újabb szolgáltatásokat nyújtva a felhasználóknak.

A fogyasztói társadalmat kétségtelenül a fogyasztóknak találták ki, a kereskedők és a szolgáltatók pedig szó szerint minden igényt igyekeznek kielégíteni. Nem lehet ez alól kivétel a szexipar sem...

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5