Hamarosan bevezetheti új funkcióját a Google, amivel könnyen láthatjuk, mely appok foglalják a helyet feleslegesen a telefonunkon.

Egy olyan hasznos újítást vezet be a Google a Play Áruházban, aminek köszönhetően sokkal könnyebb lesz kordában tartani okostelefonon a tárhelyünket – legalábbis ezt állítja pár felhasználó, akik már tesztelik a funkciót.

hirdetés

Amikor már csak kevés hely maradt a készülékünkön, és letöltenénk egy appot az áruházból, rendszerint üzenetet kapunk, hogy "nincs elég hely".

Ezután rendszerint a Beállítások, majd Alkalmazásokhoz vezet a felhasználó útja, hogy körbenézzen, mit lehetne törölni az appok közül.

A jövőben erre nem lesz szükség: a Play Áruház egy új Uninstall Manager funkciót kap, amimagától ad ajánlásokat arra,hogy melyek azok a mellőzött appok, amelyeket már csak ritkán, vagy egyáltalán nem használunk. Ezeket egyenesen a menüből lehet majd törölni.

Azt még nem tudni, hogy a funkció mikor lesz mindenki számára elérhető.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás - Kép: AFP/Mandel Ngan

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu