Skip to main content
kuplio kedvezmény akció kupon vásárlás

Az első randira való készülődés meghatározó, egyfajta bizsergő érzés minden fiatal életében. Akár hosszas gondolkodást, tervezést is igényelhet, melynek lényegi eleme a kérdés feltevése, mit vegyek fel, miben fogok a szívem választottjának leginkább tetszeni.

Talán nem is gondolnánk, de sok fiatal lány tanácstalan, hogy nézzen ki, milyen frizurával jelenjen meg, milyen parfümöt használjon, legyen-e az arcán smink, hogy legyen kifestve a szeme, viseljen-e ékszert vagy bizsut, egyáltalán milyen ruhában kelt jó benyomást, így a legtöbbjük ötletek után kutatva az interneten keresi a választ. A fiúknak szerencsére nem kell ennyi “problémával“ szembesülniük, a jó benyomást keltő ruha azonban náluk is alapvető szempont, ezért ők is, mint a lányok, a neten keresik a választ.

Manapság már sok fiatal vásárol tudatosan, melynek lényegi eleme, hogy olcsóbban, azaz akciósan, kedvezményesen vagy kupon felhasználásával (online) veszi meg a ruhát, választ bizsut, rendel parfümöt, kozmetikumot. Az adott weboldalak azonban nem mindig jelenítik meg hangsúlyos elemként az akciókat, kedvezményeket, mutatják a kupon felhasználásának a lehetőségét, ezért érdemes olyan oldalakat felkeresni, melyek kifejezetten e hasznos megoldásokra alapozva teszik lehetővé a vásárlást.

A Kuplio a fenti szempontokat szem előtt tartva alakította ki a weboldalát, ahol az érdeklődő hamar választ kaphat a kérdéseire, ha a Kuponok, Kedvezmények vagy Akció menüpontra kattintva megkeresi azt a boltot, ahol pl. egyébként is ruhát választana magának vagy parfümöt rendelne, így hamar megtudhatja, adott-e, és ha igen, meddig tart az akció, a kedvezmény, illetve használható-e fel kupon az adott termékre.

Sok fiatal azonban már eleve a specifikus weboldalakon, így a Kuplión kezd, azaz először megtekinti azon boltok listáját, - és több száz ilyen van -, ahol adott az akció vagy a kedvezmény, illetve felhasználható a kupon, majd ezen boltokban választja ki a számára tetsző terméket.

Nem is gondolnánk, de e megoldások révén ezrek takaríthatók meg akár egy vásárlás kapcsán is, melyet egyes esetekben még az ingyenes kiszállítás is „olcsóbbá“ tehet. A fiakatok pedig egyre inkább szem előtt tartják a takarékoskodást, és kifejezetten e szempontot szem előtt tartva vásárolnak.

Aki szeretne, tehet egy próbát a Shein kuponkód, vagy az akár 30, 50 vagy 70 százalékos ccc akciók vonatkozásában. De az oldalon lévő blogot is böngészheti, vagy kérhet hírlevelet, így elsőkézből értesülhet a jövőbeni akciókról, kedvezményekről vagy újabb kuponokról.

A kép forrása: Andrea Piacquadio fotója a Pexels oldaláról

Sajtóközlemény - Hirdetés (X)

TOP 5