Skip to main content
idősebb nő fiatalabb férfi párkapcsolat

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

Logikus és egyértelmű okokkal magyarázható, miért lehet felhőtlenül boldog egy fiatal férfi-idősebb nő párkapcsolat, akár hosszú távon is. 

Amikor szerelmesek vagyunk, nem az életkorba, hanem a másik emberbe szeretünk bele.

hirdetés

Bármely fiatal férfi megtalálhatja a boldogságot egy idősebb nő oldalán, ha mindketten elkötelezettek és képesek megadni a másiknak azt, amire vágyik.

Az amerikai MedicineNet orvosi kutató cég összegyűjtötte, hogy tanulmányaik szerint milyen okokkal magyarázható ez a jelenség, amely már nevet is kapott a köztudatban: Mrs. Robinson-szindróma.

Íme, a felsorolás:

● Az idősebb nők általában magabiztosabbak és kevésbé vagy már egyáltalán nem koncentrálnak a gyermekvállalásra. Ez különösen vonzó lehet az ambiciózus fiatal férfiak számára, akik nem terveznek családot alapítani a közeljövőben.

● Sok férfi önbecsülését erősíti egy idősebb nő odaadó figyelme.

● Az idősebb nők általában több szexuális tapasztalattal rendelkeznek és nyíltabbak a testi vágyaikat illetően, ezért a hálószobában is felszabadultabbak.

● Egy fiatalabb férfi számára kevesebb hullámvölgyet tartogat egy idősebb nővel való párkapcsolat, ugyanis a kor előrehaladtával megtanuljuk kezelni a kellemetlen élethelyzeteket.

A Science Direct weboldalán megjelent kutatás szerint a férfiak kifejezetten szeretik, ha egy nő őszintén elmondja, mire vágyik és mi az, amire nincs szüksége. Ezek a tulajdonságok inkább azokra az idősebb nőkre jellemzők, akik már értékesebbnek tartják a kiegyensúlyozott életet a hétköznapi civódásoknál.

Ma már alig lepődünk meg azon, ha egy idősebb nő és egy fiatal férfi vonzalma nyilvánosságra kerül. A Today magazin cikke szerint tízből kilenc agglegény szívesen randizna egy nálánál legalább 10 évvel idősebb nővel. Talán ennek a hozzállásnak köszönhető, hogy a társadalom egyre elfogadóbbá válik az ilyen románcokkal kapcsolatban.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Egy szakértő elmondta, hányszor kell minimum szeretkezni hetente

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Lesly Juarez on Unsplash 

TOP 5