Skip to main content
Baba Vanga bolgár jósnő

A kép csak illusztráció (Forrás: Wikimedia)

5079-ig minden évre jósolt valamit Baba Vanga, a vak bolgár jósnő.

Ez már csak azért is érdekes, mert jövendölései elég borúlátóak, ennek ellenére ezen időpontig, ezek szerint csak fennmarad az emberiség.

hirdetés

A hölgy 86 évesen, 1996-ban halt meg, de már életében is nagy népszerűségnek örvendett, rengeteg ember kérte jóslatát, köztük a bolgár kormány is.

Baba Vanga látomásai, mint más jósoké is, általában elég homályosak, így kritikusaik szerint a követők azt látnak bele a jövendölésekbe, amit csak akarnak. Ennek ellenére a hívők szerint a vak nő számos jóslata bevált, így például a csernobili katasztrófán át a Szovjetúnió összeomlásán át Diana hercegnő haláláig sok minden. Akár szeptember 11-e vagy a Brexit is.

2023

A Greekreporter szerint a „balkáni Nostradamus“ egy rendkívül pusztító nap- vagy plazmakitörést diagnosztizál, mely a földi kommunikációt évekre használhatatlanná teszi. Nem kétséges, ez akár a civilizáció összeomlását is jelentheti.

Szintén apokaliptikus hatással járhat a Föld pályájának a megváltozása is.

Ha mindez nem lenne elég, még egy jóslatot jövendöl a vak nő. Egy ország biofegyvereket fog tesztelni, az azonban, hogy mely állam lesz ez, arról nem beszél Baba Vanga.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

A vak bolgár jósnő szerint ilyen lesz a világ 2021-ben

Forrás - A nyitókép forrása: Készítette: originally bg:User:Пакко - bg:Image:Vanga.jpg, CC BY-SA 3.0, - wikimedia

TOP 5