Skip to main content
óradíj nagyi unoka felügyelet

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Csak óradíj ellenében hajlandó vigyázni az unokára a nagyi, jelent meg a Redditen, majd adta hírül a Mirror, brit bulvárlap.

A Redditen megjelent poszt szerint az anya megkérte a nagyit, vigyázzon az unokára, míg ő dolgozik, ő azonban a felügyeletet óránként csak 16 fontért (6.800 Ft) vállalta volna.

hirdetés

A segítségre nagy szükség lett volna, hisz az anya, illetve a férje anyagi problémákkal küszködik, ezt enyhítendő, e célból vállalt volna a fiatal nő munkát, a gyermeket azonban nem tudta kire bízni. Így megkérte a nagyit a segítségre, álmában se gongolta volna ugyanakkor, hogy ilyen választ kap.

Sőt, a nagyi még felelősségre is vonta, miért vállalt gyereket, ha eleve anyagi problémákkal küszködnek.

Kifejtette még azt is, hogy ő már felnevelte a gyermekeit, illetve igen idős ahhoz, hogy ismét gyermekre felügyeljen. Egyszóval csak óradíjért cserébe vállalta volna a „munkát“.

Az óradíj nem kevés, mint az anya írta, a gyermekgondozásban kevesebbért vállalják a felügyeletet, azonban nem szerette volna, ha idegenek vigyáznak a picire, míg ő dolgozik.

A kommentelőket megosztotta a hír, voltak, akik átérezték az anya problémáját, és voltak, akik kritikával illették, miért vállalt gyermeket, ha ehhez nem adottak maradéktalanul az anyagi feltételek.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Nemcsak nagymamát lehet bérelni, ha éppen szükség van rá

Mivel jól keres a lány, megkérte az anyja, hogy szálljon be a rezsibe

Ahogy betöltötte a 18-at, az anyja rögtön bérbe adta neki a saját szobáját

A szülők jogi úton rakatták ki otthonról 30 éves gyereküket

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: tookapic képe a Pixabay -en.

TOP 5