Skip to main content
karácsonyi ajándék szülő nagyszülő

Nem kell hosszú lista ha valóban telitalálat a választék, gyere, teszteld le velünk, hogy tudnál-e választani a felsorolt ötletekből! A kulisszatitkokat a Meska kézműves piactér  statisztikái és népszerűségi adatai alapján tudjuk megosztani veletek. 

A fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó, egyedi tervezői darabokat összegyűjtő Meska.hu weboldalán 230.000 terméket találunk, és most segítségükkel bemutatjok a legnépszerűbbeket, melyeket szülők és nagyszülők ajándékozásához ajánlunk. 

1. Sparhelt aromalámpa

Nosztalgiát idéz bennünk ez a kis praktikus, kifejezetten magyar kézműves termék, a sparhelt aromalámpa. A salgótarjáni sparhelt volt a mintája, amit sok helyen spórnak, vagy masinának neveznek. Illatviaszt vagy illóolajat tudunk beletenni, ami a mécses melegében illattal tölti meg otthonunkat. A teamécsest hátul kell betenni, a kis fazekat a vízzel és illóolajjal pedig attól függően lehet elhelyezni a sparhelt tetején, hogy mennyire intenzíven szeretnénk párologtatni. Pont mint az igazin! Ráadásul búbos kemence vagy vaskályha formát is választhatunk. Érdemes illatviaszt is választani hozzá.

2. Családi ünnepnaptár

A családi eseménynaptár nem csak dekorációs eleme lehet a lakásnak, hanem segít abban, hogy könnyebben számon lehessen tartani a névnapokat, születésnapokat és egyéb családi eseményeket. A hónapok szerint felosztott oszlopokban egymás alá lógatható kis korongokra írhatóak a család legfontosabb eseményei. Az unokák születésével vagy más eseménykor a naptár az évek során folyamatosan bővíthető.

anov 20231117 meska blog 01 

3. Házszámtábla

Több, mint egy szám, a bejáratod koronája, ami tükrözi a stílusodat, egyedivé tesz és örömtelivé varázsolja a hazatérést. Mindenki szeretné egyedien és stílusosan jelezni a házszámot vagy az utcanevet. Az sem árt ha mindez jól látható, és passzol a ház és lakóinak stílusához. A Meska alkotói ráadásul nem csak személyre szabják a táblát, hanem a teljesen egyedi kérésektől sem riadnak, sőt! A legnépszerűbbek a fémből, tűzzománc technikával, kerámiából, fából, virágos, festett vagy faragott díszítéssel készített házszámták és a modern, minimalista megjelenésű táblák.

4. Fényképes vagy feliratos karácsonyfadíszek

Ha az ünnepek minden percét nem is tudjuk szeretteinkkel tölteni, jó érzés, hogy a karácsonyfára pillantva szeretteink ott lehetnek velünk. A fényképes, vagy egyedi nevekkel, szöveggel ellátott karácsonyfadísz igazán ünnepivé teszi a hangulatot. Ráadásul évről-évre jó érzés elővenni.

anov 20231117 meska blog 02 

5. Formabontó családi képek

Az egyedi megrendelésre, fotó alapján készült családi képek készülhetnek gyapjúból, drótból, süthető gyurmából és sok más érdekes anyagból. A képek közös jellemzője, hogy a megszokott fotókon túl egy különlegesebb ábrázolást adnak, sőt, akár egy praktikus használati tárgy jön létre. Ha szeretnénk valami egyedibbet adni egy fényképnél, akkor a Meska tervezői darabjai közül tudunk választani, ami mind szuper karácsonyi ajándék szülőknek.

anov 20231117 meska blog 03

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Image by Freepik 

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5