Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Ha szeretnénk egyedi, kézzel készült, a farsangi buliban tutira nem szembejövő jelmezt találni, akkor legjobb ha a Meska hazai tervezőinek jelmezei között nézelődünk, ahol még arra is lehetőségünk van, hogy igényeinkre és méretünkre szabják a kinézett/kitalált egyedi farsangi jelmezt.  

Nézzük milyen jelmezek idén a legnépszerűbbek!

  1. Vicces jelmezek

Idén is az egyik legnépszerűbb jelmeztípus a vicces farsangi jelemezeké. Egy vicces jelmezzel ki tudjuk fejezni kreativitásunkat és humorunkat, és meg tudunk mosolyogtatni másokat. Már maga a beöltözés és ötletelés is vicces elfoglaltság, pláne ha együtt csináljuk a családdal vagy barátainkkal. A Meska kreatív jelmezei között nézelődve a kedvenceink a postaláda, az öltöztetős baba, a Matrjoska baba és a nagymama bőrbe bújt kisgyerek lettek, de ezeken túlmenően is persze bátran csemegézzünk a választékban! 

ajan 20240119 meska blog 01 

  1. Állatos jelmezek

Az állatos farsangi jelmezek mindig rendkívül népszerűek nem csak a gyerekek, de a felnőttek körében is. Mindenkinek van kedvenc állata és kézenfekvő egy ilyen állat bőrébe bújni, pláne ha az egy cuki, aranyos állatka, vagy épp az ellenkezője, vicces vagy akár meghökkentő. Fiúk kedvencei legtöbbször az oroszlán, tigris, sárkány, lányok pedig nagyon szeretik a különböző szárnyas állatok jelmezeit, mint például a pillangó, méhecske, madár, stb.

ajan 20240119 meska blog 03 

  1. Tündéres jelmezek

A lányok állandó favoritja a különböző tündéres jelmezek, nem is gondolnánk mennyifélét kínálnak a Meska tervezői! A különböző színű tavasztündérek, vagy akár cuki állatok tündéres változatait is megtaláljuk, mint például a nyuszi- vagy rókatündért. Mindegyik jelmez közös jellemzője a csodaszép tüllszoknya. A jelmezek többsége 2-3 alap kiegészítőből áll, és ezeket a kiegészítőket ha felvesszük egy egyszerű pólóhoz, akkor máris egy nagyon látványos és kényelmes jelmez lesz belőle. Különösen óvodások esetében fontos a kényelem, mert ők sokszor egész napjukat a jelmezükben töltik. 

  1. Mesebeli lények és figurák

Gyakori visszatérői a jelmezeknek a kedvenc mesék szereplői is. Minden évben látni, hogy mik az épp aktuális kedvencek, de az olyan örök klasszikus mesék jelmezei is töretlen népszerűségnek örvendenek, mint például a Piroska. Sok gyerek bújik boszorkány vagy varázsló bőrbe, de a mesék világa kifogyhatatlan inspirációt adnak olyan jelmezekhez, amelyekben a viselő valóban úgy érezheti magát, mintha egy mesebeli kaland részese lenne. 

ajan 20240119 meska blog 02 

  1. Felnőtt jelmezek

Felnőtt farsangi jelmezek között találunk kimondottan férfiaknak és nőknek is készült jelmezeket, de ne felejtsük, ez épp az az ünnep, amikor akár azzal is elvihető a show, ha egy ellenkező neműeknek készült jelmez közül választ valaki! Ráadásul a Meska kézműves alkotói akár személyre is szablyák, vagy méretre igazítják a kért jelmezt. Nem muszáj a megszokott foglalkozások közül választani, találunk sokféle vicces jelmezt is, vagy épp választhatunk a hagyományos karneválokat idéző álarcokat és más kiegészítőket is.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Helena Jankovičová Kováčová képe a Pixabay -en.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x) 

TOP 5