Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

 Eljött a nap, amikor hivatalosan is mindenki az lehet, ami csak szeretne lenni. Bújjatok elő szuperhősök és mesefigurák! Jöjjenek az extrém és egyedi jelmezek! 

Bár hivatalosan január 6. óta tart a farsangi időszak, igazán a farsangozás a napokban a legnépszerűbb az intézményekben és az otthonokban is. Szuper alkalom arra, hogy a begubózós téli napokat kicsit felpezsdítsük és lazítsunk egy jót. Kiváló ötlet, hogy összejöjjünk a barátokkal, családdal. Bevállalós szülők még otthon is tartanak farsangi mulatságot a gyerekeknek, ami garantáltan színes és mókás alkalom lesz tele egyedi jelmezekkel és finom, akár házi készítésű falatokkal is. Lássuk csak, mi az a 3 dolog, ami kihagyhatatlan, ha farsangról van szó.

1. Jelmez

Eljött a pillanat, hogy kicsik és nagyok belebújhassanak abba a maskarába, ami a szívük vágya. Van aki csak diszkrét álarcot választ, de sokan ilyenkor szeretik tetőtől talpig megtervezni a megjelenésüket. Ilyenkor bukkannak fel a mesebeli lények, a film- és szuperhősös jelmezek a házibulikban és a gyerekzsúrokban. A Meska piacterén a legszínesebb jelmeztől, az egyedileg otthon is elkészíthető kiegészítőkön át megtalálsz egészen komoly jelmezeket és maszkokat is. 

afebr fars1 

2. Farsangi játékok, vetélkedők, nem csak gyerekeknek

A közös játékban végtelen a lehetősége annak, hogy kipróbáljuk ügyességünket, kreativitásunkat, talpraesettségünket. Az egészben hab a tortán, hogy mindezt örömmel, kacagva tehetjük, együtt a többi farsangozóval. Bár lehet, hogy 1-1 jelmezt a farsangi játékokhoz érdemes igazítani. Viszont annál nagyobb kihívás lesz a játékokban jól szerepelni. A labdajátékhoz egy kicsi, kézben könnyen megfogható, puha labdát ajánlunk, melyből rengeteg féle megtalálható a Meska oldalán is. Ezzel beltéren könnyedén kitalálhatunk bármilyen játékot. Akár célbadobást, vagy labda adogatós játékokat is. Szereted a környezetbarát, tartós megoldásokat? Akkor nemcsak a farsangi házibuli alkalmával veszed majd hasznát a különleges fa toronyépítőnek vagy a 100 darabos scrabble betű készletnek. Lássuk csak mennyi szót tudnak a jelenlévők kirakni? 

afebr fars2 

3. Nasi, rágcsálnivaló és innivaló

Nincs móka finom ropogós harapnivalók és édességek nélkül, nem igaz? A jelmezverseny, a közös játékok között és után jól esik egy frissítőt is meginni a szívószálas pohárból. Ha nagy mennyiségben van szükség egy finom limonádéra, szörpre, vagy vízre, akkor a kancsó lesz a legjobb megoldás. A farsangi eseményhez pedig elengedhetetlen a fánk! A Meska oldalán megannyi lehetőségre bukkanhatsz a tálalást illetően. Legyen szó finom italról, vagy díszes fánkokról.

afebr fars3 

Ha bármilyen házibulit, kerti partyt, vagy összejövetelt szeretnél szervezni, a Meska oldalán rengeteg olyan terméket találsz, melyek megkönnyítik a dolgodat. Pár kattintás és már nálad is lesznek a kiszemelt termékek. Jó mulatást kívánunk mindenkinek.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Llanydd Lloyd on Unsplash 

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5