Skip to main content

A nyaralás továbbra is népszerű és kedvelt kikapcsolódás a hazai utazóközönség számára. 

"A nyári foglalások terén régóta nem látott keresletet tapasztaltunk, az új foglalások jóval meghaladják a tavalyi számokat" – mondta Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője. "Számos vendégünk már most lefoglalta nyári utazását a nagyobb választék és a vonzóbb előfoglalási árak miatt.” Az előfoglalási akciók február végéig tartanak.

Újdonság a TUI ajánlatában a Debrecenből Antalyába közlekedő közvetlen járat, így június 12-től még kényelmesebben lehet eljutni a Török Riviérára. Ezt tükrözi a foglalási rangsor is, amelyet egyértelműen Antalya vezet. A TUI célja, – amely már most is a vezető utazás szolgáltató Törökországban – a további bővülés. 2024-ben az országok rangsorolása szerint is Törökország áll az élen, megelőzve Horvátországot és Spanyolországot, majd Görögország és Olaszország következik. A távoli úti célok közül a Maldív-szigetek a legnépszerűbb.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2024-es évtől már a TUI-t is partnereink között köszönthetjük, továbbá, hogy a Freebird Airlines légitársasággal közösen lehetőséget kínálunk vendégeink számára, hogy ezen a nyáron közvetlenül Debrecenből Antalyába repüljenek – mondta Király Tamás a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője. Az új debreceni járatok mellett Budapestről naponta indul TUI utasokkal SunExpress járat Antalyába, kétszer Izmirbe, valamint heti három alkalommal Freebird Airlines járat szintén Antalyába.

Új nyári úti cél a Török Riviérán a TUI Magic Life szállodája, a Beldibi, Kemerben. A kizárólag 16 év felettieknek foglalható all inclusive klub elsősorban felnőtteknek, pároknak és baráti társaságoknak kínál kikapcsolódást változatos sportprogramokkal, partikkal és showműsorokkal.

A bécsi repülőtérről a TUI hetente induló 200 járatával 10 úti cél érhető el. Évek óta a TUI magyar vendégei körében a legnépszerűbb szállodalánc a RIU Hotels & Resorts. 2024 nyarán ez két új mauritiusi hotellel bővült, a kizárólag felnőtteknek szóló Riu Palace Mauritius-szal és a családoknak szóló Riu Turquoise-zal. Jamaikán az ötcsillagos Riu Palace Aquarelle szálloda jelent meg újdonságként.

A TUI hazai utazói fejenként átlagosan valamivel több mint 1000 eurót költöttek az egyhetes nyári vakációra. A vendégek 45 százaléka ötcsillagos vagy magasabb kategóriájú szállást választott, amely négy százalékkal több, mint egy évvel korábban. Az all inclusive ajánlatok iránt továbbra is nagy a kereslet, a TUI vendégeinek több mint 70 százaléka dönt emellett. "Az emberek kedvelik az all inclusive ellátást a kényelem és a biztonságos árképzés miatt, hiszen az ár minden járulékos költséget tartalmaz az utazással és szállásfoglalással kapcsolatban" – tette hozzá Taskár Tamás.

Összesített rangsor 2024 nyarára:                                                                          

1. Törökország                                                                                   

2. Horvátország                                                             

3. Spanyolország                                                                        

4. Görögország                                                                        

5. Olaszország                                                              

6. Ciprus                                                                                   

7. Egyiptom                                                                                   

8. Portugália                                                             

9. Bulgária                                                              

10. Maldív-szigetek

További információ és foglalás bármelyik TUI utazási irodában és a www.tui.hu oldalon.

A TUI-ról

A TUI rugalmas és biztonságos utazásokat szolgáltat világszerte több mint 180 úti célt kínálva ügyfeleinek, a tengerparti nyaralásoktól a körutazásokon át a városlátogatásokig. Az utazás és a szállodafoglalás mellett számos helyi szolgáltatást is nyújt pl. kirándulások szervezése, autóbérlés. Célja a gondtalan utazás biztosítása!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5