Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Több tízezer egyedi, kézműves termék a Meskán! Spórolj időt, nézz körül a virágzó tavaszi ötletek között és szerezz be mindent, ami a tavaszi dekorációhoz, vagy a húsvéti időszakra szükséges lehet. 

A Meska piacteréről érkező termékek mind-mind kézműves alkotóktól származnak. Az alkotók kitettek magukért a tavaszi és húsvéti dekorációkat illetően is. Minőségi terméket készítettek, melyek egy részének fogadjunk, hogy nem fogsz tudni ellenállni!

     1. Dekoráció vendégfogadásra az ünnepi időszakban

A húsvétot megelőző negyven napban a katolikus keresztény hívek böjtöt tartanak, vagyis nem esznek húst. Innen ered az ünnep elnevezése is, hiszen a koplalást egy két napos lakoma váltja fel, ahol ismét szabad húst fogyasztani (húst „venni”).

A vallási vonatkozása mellett azonban a húsvét egyben a tavasz eljövetelének és a tavaszvárásnak is az ünnepe. Ennek eredete a tavaszi nap-éj egyenlőség idején tartott termékenységi ünnepekre vezethető vissza, amelynek elemei a feltámadás, az újjászületés. Válassz egyedi, kézműves ünnepi asztaldíszeket, hogy élvezettel fogyaszthassák vendégeid is az ünnepi menüt.

amarc1 unnamed2 

     2. Elengedhetetlen egyedi tojásfa:

Az újjászületés egyik legszebb szimbóluma a bimbózó természet mellett, a tojásfa. Jellemzően élő növényeket, akár cserepes virágokat vagy vázába helyzett barkát díszítünk. A Meskán széles választékban, különböző stílusokban találsz a tojásfádra díszeket. Attól függően, hogy a növény, amit díszíteni kívánsz mekkora és mennyire erősek az ágai, tudsz rendelni egyedi húsvéti dekort. Választhatsz játékos, kedves figurákat, vagy tradicionálisabb hímzett tojásdíszeket is. Valamint találsz előre elkészített stílusos, vidám tojásfát is.

amarc2 unnamed2 

     3. Készítsd el te magad a díszeket!

Mitől lenne igazán hangulatos és kedves a nyuszis ünnep, ha nem attól, hogy kézzel készült dekorral dobjuk fel a számunkra kedves tereket? A kedves húsvéti színezők mellett hímes tojás elkészítéséhez szükséges csomagot is tudsz vásárolni a Meskán. A gyerekek imádni fogják, hogy díszeket festhetnek, vagy húsvéti figurás kekszeket süthetnek. Amikor teret és időt adsz az alkotásnak, egyszerre adsz lehetőséget magadnak arra, hogy lelassulj, befelé figyelj és fókuszálj. Legyen szó csak néhány percről, de garantáltan jótékony hatással lesz rád és arra is, akivel megosztod az alkotás élményét.

amarc3 unnamed1 

     4. Apró ajándék a kicsiknek

A felnőtteknél már csak a gyerekek várják jobban a húsvéti időszakot. Ilyenkor gyakran összegyűlik a család és a fűben kereshető kézműves húsvéti nyusziktól kezdve A kisbabáknak szánt időtálló cukiságokon át a nagyobbaknak készült ajándékokig mindent megtalálsz. Az apróságok begyűjtéséhez ne feledd a fonott, varrott kosárkákat és zsákokat, melyekbe könnyedén össze tudjátok gyűjteni a meglepetéseket, amiket a nyuszi hagyott hátra.

amarc4 unnamed 

     5. Csodaszép virágos dekorációk az otthonodba

Otthonod ajtaja és ablakai az első amit meglátsz, amikor hazatérsz, vagy amit a vendégek észrevesznek, amikor meglátogatnak. Ez tükrözheti a stílusodat, és máris egy kedves érzést kölcsönöz annak, aki rápillant. Ha szereted a gyors, költséghatékony megoldásokat, akkor a stílusos tavaszi ablakmatricákat neked ajánljuk. Természetesen nem csak otthon érdemes felfrissíteni. Üzlethelyiséget, munkahelyet is bátran dekoráld. Azokon a helyeken, ahol sok időt töltesz és jól esne egy kis vidámság, helyezz el 1-1 számodra szép és kedves díszítést.

amarc5 unnamed2 

Ne felejtsd el, hogy a Meska piactéren számos tehetséges kézműves kínálja egyedi alkotásait, így könnyedén megtalálhatod azokat a termékeket, amelyekkel igazán egyedivé teheted otthonodat. Lepd meg magyar, egyedi termékkel a szeretteidet.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Chusaengsri képe a Pixabay -en.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5