Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Freepik)

Egy erős családfőben is ott dobog az óriási szív, amely feltétel nélkül szereti családját. Az apukák is vágynak a törődésre. Tedd boldoggá édesapádat, nagyapádat, vagy  ajándékozd meg férjedet a gyerekekkel közösen egy szívhez szóló kézműves ajándékkal. 

Ajándék a szerelmednek, a gyermeked Apukájának

Amikor a gyerekek még picik, az anyukák közösen gondolnak Apára. Ilyenkor jöhet egy régóta vágyott, mindent elnyelő hátizsák, vagy egy közös családi fotó különleges formában. Az igazán szívhez szóló apák napi ajándékokat idézetekkel is személyesebbé tették a Meska alkotói. Ezeket kihelyezhetjük az otthonunkban, gyönyörködhetünk benne, sőt, tökéletes helyen van az irodában is a falon, vagy az asztalon.

ajun 1 2

Apa és fia közötti kötelék

Ha egy fiú gyermeknek megadatik, hogy szerető, gondoskodó apával nőhet fel, az egy semmivel sem pótolható érték és kötődés. A közös “fiús” élmények, a titkos kézfogások és hosszas beszélgetések örökre a szívükben élnek. Apák napja alkalmából az apa-fia ajándék szettek is nagyon találó ajándékok. Lehetnek ezek meghatóak, viccesek, vagy személyesek is. Egy festmény arról, amikor az édesapa először öleli magához újszülött csemetéjét, biztosan könnyeket csal a legerősebb férfi szemébe is. A szerencse zokni pedig mókás és egyedi ötlet az apuci kisfia rajzaival. 

ajun 2 2 

Vicces és praktikus ajándékok a családfőnek

Lego imádó, bütykölést szerető apukáknak kihagyhatatlan hasznos ajándékötleteket találsz apák napjára a Meska piacterén. Valószínű, hogy a kanapé rendező, melybe kiborulás mentesen kerülhet bele ital és rágcsa nemcsak apukáknak lesz örömteli, hanem az anyukáknak is, akik féltik a bézs kanapét a foltoktól. Elengedhetetlen kellék a vízmérték, a mérőszalag, de akár a bicskát is érdemes leváltani egy igazán személyes darabra.

ajun 3 2 

Apa és lánya szeretet

Minden olyan lánynak, nőnek és kislánynak ajánljuk a kifejezetten apa-lánya ajándékokat, aki szeretné megünnepelni az édesapját apák napja alkalmából. Válassz természetes alapanyagokból készült emlékeket, vagy egy kedves üzenettel ellátott nyakláncot, amit apa és lánya is hordhat. Nem lehet elégszer emlékeztetni az apává vált férfiakat arra, hogy ők a legjobbak számunkra.

ajun 4 2 

Hasznos ötletek Apa és Nagypapa köszöntésére

Kevesen vannak, akik nem indítják a napot egy finom kávéval vagy teával. Minden alkalommal mosolyt csalhatunk szerettünk arcára 1-1 egyedi feliratos ásó formájú kanállal. Vagy gondoltad volna, hogy milyen hasznos tud lenni egy kézzel készült bőr kártyatartó? A természet és a finom falatok kedvelőinek jópofa megoldás a hordozható grill rács. Hazaérve pedig a “Szuper Apa” feliratos korsó várja a hideg itallal megtöltve.

ajun 5 1 

Válassz személyre szabott, egyedi ajándékot Apának, Papának, Nagypapának és tedd örömtelivé az apák napját!

A nyitokép csak illusztráció, forrás: Image by Freepik

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5