Skip to main content

A közhiedelem szerint amikor egy nő maga alatt van, csokoládét eszik, cipőt vásárol magának. Nos, a csokoládé is nagyon jó dolog, de a cipő nem hizlal. Amúgy pedig, miért kellene ahhoz valami baj, hogy meglepjük magunkat egy szép új modellel? Cipőt jókedvűen is lehet venni!

Csak el kell látogatni a VIBA cipő webáruház női cipők kategóriájába, ahol számtalan szebbnél szebb lábbeli közül válogathatunk. Évszaktól és stílustól függetlenül találunk kitűnő darabokat, melyekkel boldoggá tehetjük a magunkat. 

Vannak alapdarabok, amelyeket érdemes minden hölgynek tartani, hogy bármikor legyen mit felvenni. A különböző alkalmakra, eseményekre más és más lehet a megfelelő, illetve természetesen mindig passzolnia kell a cipőnek is az öltözetünkhöz. Most nézzük meg, hogy melyek azok a típusok, amelyeknek minden nő ruhatárának részét kell képezniük.

A sportos sneaker

A hétköznapokban nagyon kényelmes a női sneaker, ami nem egy szimpla sportcipő. Ezek kifejezetten utcai viseletek, nem sportoláshoz lettek tervezve. Némelyikbe olyan stílusjegyeket is beleépítettek, amelyek a sportos megjelenést ötvözik a csinos kinézettel. 

Mikor viseljünk sneakert? Sétához, bevásárláshoz, ha megyünk a gyerekért az iskolába, óvodába vagy szimpla baráti találkozókon. Minden olyan alkalommal, amikor bátran mehetünk lazább stílusban. 

A sokoldalú balerina cipő

A balerina cipő illik nadrághoz, rövidnadrághoz, szoknyához, egész ruhához is. A farmer vagy a szövetnadrág is kitűnő társa. Lezser, vagány, de közben mégis elegáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ugyan nem szenvedünk a tűsarok miatt ez esetben, azonban hosszú távon a túl lapos sarok is gondot okozhat, úgyhogy ne ez legyen az állandó viseletünk. 

A kifogástalan alkalmi cipő

Amikor valamilyen hivatalos, szakmai vagy fontos, illetve ünnepélyes rendezvényen kell megjelennünk, az alkalmi ruha mellé a legelegánsabb cipő passzol. Ez általában magasabb sarkakat jelent, de lehet lapos is. 

Válasszuk ezek közül is a legkényelmesebbet, hiszen nem jó érzés egy különleges eseményen feszengeni. Az esztétikum mellett figyeljünk oda arra is, hogy maximálisan komfortos legyen számunkra. 

Kényelem télen is

A hidegebb évszakban a nők elengedhetetlen lábbelije a csizma vagy ennek rövidebb szárú változata, a bokacsizma. Ez utóbbi mindenféle ruhadarabhoz passzol, nagyon kényelmes és csinos viselet. 

A hosszú szárú csizmák leginkább a magasabb hölgyeknek állnak jól, az alacsonyabbaknak előnyösebb a bokacsizma. Mindkettőből választhatunk laposat vagy magas sarkút is, amelyik számunkra a legideálisabb. 

Ha felkúszik a hőmérő higanyszála

Nyáron a könnyedség adhat extra kényelmet, ezért ilyenkor a szandál a legoptimálisabb típus. Ahogy a többi testrészünket is kevés és vékony ruharéteg fedi, a lábaink sem vágynak a bezártságra és a melegre. 

A szandál lehet elöl nyitott vagy hátul is, de legjobb, ha mindkét oldalon. A magas sarkúak általában elegánsabbak, de kaphatók vagány, lezser darabok is a mozgalmas mindennapokhoz.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5