Skip to main content

Az otthonok döntő többségében a nő vezeti a háztartást. Szerencsére egyre több férfi is vállal feladatokat, sőt, talán egyre többet is, azért akad olyan teendő, amit egyetlen hölgy sem enged ki szívesen a kezei közül. 

Ez pedig nem más, mint az Erotikashow.hu kínálatából beszerzett vibrátor tisztán tartása. A köztudatban ugyebár az az elterjedt, hogy ezt a felnőtteknek szánt játékszert a nők egyedül használják, ugyanakkor egyre több pár érkezik azzal az igénnyel, hogy a közös együttlétek alkalmával használható örömforrást találjanak. Éppen ezért a szexjátékszer takarítása is szinte kivétel nélkül mindig a nőkre marad. Ez persze nem is olyan nagy gond, hiszen így a saját szemeddel tudsz meggyőződni arról, hogy minden a lehető legnagyobb rendben a pajkos kis éjjeliszekrény-lakónál.

Mire figyelj oda?

Természetesen először is a vásárlásra. Ha végigkattintgatod a fentebb említett webáruház vibrátorainak részlegét, akkor látni fogod, hogy olyan széles a választék, hogy bizony nehezedre esik majd a döntés.

Elsődlegesen azt határozd el, hogy melyik bejáratnál szeretnéd használni: soha nem szabad keverni egymással a hüvelyi és az análvibrátorokat. 

A második fontos szabály, hogy nézd meg, milyen anyagból lenne számodra ideális a játékszer. Kiváltképp akkor lényeges ez, ha allergiás vagy, vagy nagyon érzékeny a bőröd.

Ha mindez megvan, akkor jöhetnek az extrák: akkus legyen vagy hálózatról működtethető, csak szárazföldön vagy vízben is szeretnéd használni? Érdemes alaposan megfontolni a döntést, hiszen nem minden áldott nap rendelsz vibrátort.

Mindig alaposan tisztítsd el!

A használat során is akad jó néhány szabály, amit ildomos betartani. Ilyen többek között a megfelelő alapú síkosító használta.

Sőt, még használatba vétel után is érkezik teendő: amint kipihented a frenetikus orgazmus okozta fáradalmakat, tisztítsd meg a vibrátorodat.

Mindenképpen meleg vízzel történjen és szappannal, ám a legjobban akkor jársz, ha a használati utasítást elolvasod és szóról szóra betartod. 

A tisztán tartáson túl a szárítás és a tárolás is sarkalatos kérdés, hiszen nem szabad nedvesnek maradnia, valamint úgy kell tárolnod, amikor nem használod, hogy nem érhet hozzá semmi más anyaghoz. A legjobb, ha megtartod az eredeti dobozát, és tisztán, szárazon oda süllyeszted vissza a kedvenc vibrátorodat.

Ezzel az egészségedről is gondoskodsz!

Bár könnyen lehet, hogy elsőre úgy tűnik, egy újabb púp a hátadon ez a kötelesség, ám hamar beláthatod, hogy az intim egészséged fogja látni a kárát, ha félvállról veszed a vibrátorod megtisztítását.

A régi mondás, mely szerint előbb jön a munka és azután a szórakozás, itt egy kicsit megfordul: előbb kiszórakozod magad, majd jöhet a takarítás. Így amikor legközelebb kedved szottyan egy klassz orgazmusra, akkor bátran előveheted, hiszen makulátlan állapotban fogod találni.

Így aztán bátran használhatod is, és biztos lehetsz abban, hogy semmilyen fertőzést nem fogsz elkapni.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5