Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

A szellemgyógyászat és pszichotronika a spirituális gyakorlatok egyik legérdekesebb és legmisztikusabb ágát képviseli. Ezek a módszerek a szellem tisztítására és energetizálására összpontosítanak, segítve az egyént abban, hogy spirituálisan megújuljon és erősebb kapcsolatot alakítson ki önmagával és az univerzummal. 

A lélek az érzések gyűjtőhelye


A lélek, a test és szellem hármasságának egyik alappillére, az érzések, élmények gyűjtőhelye. A lélek tele van érzelmekkel, mint a fájdalom, a félelem, a bűntudat, a harag, de a béke, a szeretet és az együttérzés is itt található meg. A lélek befolyásolja, hogy hogyan érezzük magunkat, és ezáltal, hogyan működünk a mindennapokban. A lélek állapota alapvetően meghatározza az egyén hangulatát és viselkedését.

A szellem, mint teremtő erő


A szellem, inkább a férfias, teremtő energiákat képviseli. A szellem az az aspektusunk, amely nincs érzelmi töltettel, hanem az isteni fény, a Teremtő saját képmására teremtett részünk. A szellem az a részünk, amely a gondolkodást, a teremtést és az irányítást szimbolizálja. A szellem az a rész, amely képes az isteni énünkhöz kapcsolódni, vezetni minket és teremtő erőt biztosítani életünk számára.

Az Isteni én és a fénymag


Az Isteni Én, amelyet a Teremtő saját hasonlatosságára teremtett, a lényünkben rejlő isteni fény vagy fénymag formájában jelenik meg. Ez a fénymag mutatja az utat és vezet minket az életünk során, lehetővé téve, hogy kapcsolatba lépjünk a magasabb tudatossággal és az isteni energiával. Ez az energia az, ami segít megérteni a fizikai világon túli dolgokat, és közelebb visz minket egy másfajta, spirituális megértéshez.

Szellemgyógyászat és pszichotronika a gyakorlatban

A szellemgyógyászat és pszichotronika gyakorlatok az élő ember szellemén végeznek energetikai munkát jelenti, gyakran angyali segítséggel. Ezek a módszerek célja a szellem tisztítása és energetizálása, segítve ezzel az egyén spirituális fejlődését és a belső harmónia elérését. Ezek a gyakorlatok lehetővé teszik az emberek számára, hogy mélyebb kapcsolatba kerüljenek saját lényükkel és a kozmikus energiákkal.
A szellemgyógyászat és pszichotronika rendkívül mély és átfogó spirituális gyakorlatok, amelyek segítenek megérteni és harmonizálni a lélek és a szellem közötti kapcsolatot. Ezáltal az egyén képes megtapasztalni az élet teljességét és megtalálni az utat az önvalója felé. Ez a fajta spirituális gyakorlat lehetőséget ad arra, hogy túllépjünk a fizikai világ korlátjain, és kapcsolatot teremtsünk a magasabb tudatossággal.A szellemgyógyászat és a pszichotronika mélyreható spirituális gyakorlatok, amelyek a modern világunkban gyakran elfelejtett, mégis létfontosságú aspektusaival foglalkoznak: a szellemmel és annak tisztításával. Ezen módszerek segítségével közelebb kerülhetünk saját belső világunkhoz és megtanulhatjuk, hogyan használjuk fel a bennünk rejlő erőket.

A szellem eltávolodása a materiális világban

A mai materiális világ gyakran hajlamos elfeledkezni a szellem fontosságáról. Míg a lélekkel foglalkozunk, a szellemet gyakran hanyagoljuk, annak ellenére, hogy az létfontosságú része a lényünknek. A szellemgyógyászat célja, hogy segítsen visszatalálni az eredeti frekvenciánkhoz, és újra megtaláljuk azt a tisztaságot és erőt, amely mindannyiunkban ott szunnyad.

A szellem és lélek működése

Fontos megérteni, hogy a lélek és a szellem együtt működnek, egymást kiegészítve, de mégis különböző minőségben. A lélek az érzelmek, élmények gyűjtőhelye, míg a szellem a teremtő erő, az irányító. Mindkettőnek létfontosságú szerepe van abban, hogy hogyan érezzük magunkat és hogyan működünk a mindennapokban.
A szellemgyógyászat arra törekszik, hogy segítse az embereket abban, hogy felszabadítsák saját magukat és megtalálják azt az erőt, ami bennük szunnyad. Ez a folyamat hasonlítható a fizikai test gyógytornájához: ahogyan a test izmait és ízületeit újra kell tanítani a hosszú pihenés után, úgy a szellem erejét is össze kell gyűjteni és újra kell tanulni használni, ha hosszabb ideig nem vettük igénybe.

Az energetikai szennyeződések hatása

Mint ahogy a fizikai test is összeszedhet szennyeződéseket, úgy a lélek és a szellem is képesek különböző befolyásoló energiákat magukra vonni. Ezek az energiák lehetnek más emberek által kibocsátottak, mint például túlzott szülői irányítás, vagy olyan asztrál lények, amelyek hasonló rezgésekkel rendelkeznek, mint mi. Ezek az entitások akár az auránkat is szennyezhetik, befolyásolhatják az érzéseinket és gondolatainkat.

A szellemgyógyászat hatékonysága

A szellemgyógyászat segíthet eltávolítani ezeket a szennyeződéseket és visszaállítani a belső harmóniát. A gyakorlatok nemcsak a lelki blokkokat oldják fel, hanem lehetőséget biztosítanak arra is, hogy újraépítsük a szellemi erőnket. A gyógyító folyamat részeként a szellemgyógyász segíthet megtisztítani az aurát, helyreállítani az érzelmek és gondolatok tisztaságát, és megerősíteni a személyes autonómiát.

A lélek és szellem tisztítása

A szellemgyógyászat és pszichotronika mélyreható spirituális gyakorlatok, amelyek a modern világunkban gyakran elfeledett, mégis létfontosságú aspektusaival foglalkoznak: a szellem tisztításával és energiával való feltöltésével. Ezek a módszerek lehetővé teszik számunkra, hogy közelebb kerüljünk saját belső világunkhoz, és megtisztuljunk a múlt maradványaitól és negatív befolyásoktól.

Negatív hatások és szellemi szennyeződések

A negatív erők és energiák, mint például a harag, félelem, vagy akár külső befolyások, mint túlzott szülői irányítás, szennyezhetik a szellemünket. Ezek a szennyeződések akadályozhatják spirituális fejlődésünket, és befolyásolhatják döntéseinket, érzéseinket és gondolatainkat.
A szellemgyógyászat célja, hogy segítse az embereket abban, hogy felszabadítsák saját magukat és megtisztítsák a szellemüket. Ez magában foglalhatja a szellem tisztítását megszálló entitásoktól, energia szívóktól, átoktól, rontástól, valamint az energetizálást és a csakrák tisztítását. Ezen kívül, a szellemsebész különböző beavatkozásokat végez a szellemen, melyek hozzájárulhatnak a fizikai test gyógyulásához, míg a pszichotronika a génekkel, az aggyal és a sorssal foglalkozik szellemi szinten.

A pszichotronika strukturális felépítése

Szó szerinti fordítása a lélek mozgatására utal. Ez a gyakorlat a szellemmel és a lélekkel való beavatkozást, tevékenységet és gyógyítást jelenti. A szellemgyógyászat, a szellemsebészet és a pszichotronika együttesen alkotják ezt a komplex rendszert, ahol a szellem szintjén történő foglalkozás, kezelés történik.
A szellemgyógyászat és pszichotronika nemcsak a lélek és a szellem tisztításával foglalkoznak, hanem segítik az egyént abban is, hogy visszanyerje önmaga irányítását, és megtisztuljon a negatív befolyásoktól. Ezek a gyakorlatok segítenek a hosszú távú egészség és jólét elérésében, valamint abban, hogy a páciensek megtapasztalják az életük pozitív változásait.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Chen képe a Pixabay -en.

Sajtóközlemény 

TOP 5