Skip to main content

Egyre többen teszik le a voksukat az egészséges életmód mellett, azonban manapság, amikor alig jut idő a főzésre és a sütésre, egy kicsit nehéz dolgunk van, mert nincs lehetőségünk állandóan a konyhában sürögni-forogni. 

Az egészséges táplálkozás mellett sokan fordítanak gondot arra is, hogy a háztartásukat minél környezetbarátabbá és zöldebbé tegyék, a konyhát is beleértve.

A Cosori forrólevegős fritőzök jelenthetnek szuper megoldást arra, hogyan készítsünk mindig egészséges és finom ételeket gyorsan és egyszerűen úgy, hogy közben még energiatakarékos és környezetbarát is marad a konyhánk.

Mit tudnak a forrólevegős sütők?

Ezeknek a készülékeknek a legnagyobb előnye, hogy az ételek elkészítéséhez egyszerűen nincs szükség olajra. Így megspóroljuk az olaj árát, ami egyre csak drágul, ráadásul megkíméljük magunkat az olajban tocsogó ételek fogyasztásától. 

Ha imádjuk a rántott ételeket, de nincs időnk az elkészítésükkel pepecselni és az utána maradó erős olajszagot is szeretnénk elkerülni, akkor a forrólevegős sütőket imádni fogjuk! Olaj nélkül is nagyon puha és ízletes rántott húst vagy éppen rántott sajtot készíthetünk benne különösebb időráfordítás nélkül.

A régi fritőzökkel szemben sokkal könnyebb a tisztítása, például a Cosori forrólevegős sütői darabokra szedhetőek és könnyen elmoshatók egy kevés vízzel, de mosogatógépbe is tehetők. A sütés-főzés után nem kell a lábast és a tepsit súrolni, csak néhány perc alatt elöblíthetjük a sütő tároló rekeszét ,és már készen is vagyunk.

Szuper receptek a Cosoritól

A Cosori séfjei már közel száz receptet kitaláltak és kipróbáltak, hogy minél több egészséges ételt készíthessünk ezekben a nagyszerű sütőkben. A receptek az egyszerűtől a bonyolultabbig, a sóstól az édesig számtalan fogás elkészítését mutatják be.

Akár húsevőknek, akár vegáknak szóló recepteket keresünk, a Cosori séfjei mindenkire gondoltak! Kifejezetten a forrólevegős sütőikben elkészíthető ételek pontos leírásait készítették el számunkra, hogy a készülék megvásárlása után pillanatok alatt bele is vethessük magunkat az ételkészítés örömébe. 

Ezeket a recepteket egyébként a Cosori webshop oldalán megtaláljuk, így a sütő beszerzése után már azonnal neki is állhatunk elkészíteni kedvenc finomságainkat akár egy még általunk sosem próbált recept alapján. Nem szükséges kísérletezni, mert már kipróbált és bevált szuper fogások leírását kapjuk meg a séfek csapatától, így a siker garantált!

Tippek a vásárláshoz

Ha fontos számodra az egészséges ételek fogyasztása, és szeretnéd minél környezetbarátabbá és zöldebbé tenni a konyhádat, akkor feltétlenül látogass el a fentebb említett webshopba, és ismerkedj meg a legújabb technológiával tervezett és gyártott forrólevegős sütőkkel.

Ezek a készülékek egészen új szintre emelik a főzés és a sütés élményét, így nemcsak finomakat ehetünk, de több szabadidőnk marad, amit végre arra fordíthatunk a főzés helyett, amire csak szeretnénk.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5