Skip to main content
karácsony agynemushop.hu ágynemű hálószoba

A kép csak illusztráció (Forrás: Pexels)

Nemsokára itt a karácsony, és feldíszítjük az otthonainkat az ünnepre. 

Kívül és belül egyaránt. Családi házaknál az udvarokban és a házakon is égősorok lógnak egészen vízkeresztig. Nappalinkat díszítjük elsősorban, de nagyon fontos lenne ha a hálószoba is sorra kerülne.

Mostanában a szürke a divat, de a piros, arany hagyományos karácsonyi színekkel sem lehet melléfogni. A karácsonyi ágyneműhuzatok ára pedig szerencsére nem annyira magas, hogy ne tudjunk beszerezni belőle pár darabot.

Rakhatunk a hálóba égősorokat

Téli estéken amikor amúgy is korán sötétedik, hosszúak az esték, jól jöhet a világosság, ezért égősorral díszítve megvilágíthatjuk a hálószobánkat. Nem kerül sokba, de nagyon hangulatos. Remekül fel lehet dobni vele a szobát. Napjainkban már általában elemmel működnek az égősorok, így könnyen oda helyezhetjük ahova akarjuk, nem kötődik konektorhoz. 

Színes párnahuzatok az egész házba

Ha keveset szeretnél csak dekorációra költeni, akkor vásárolj néhány karácsonyi díszpárnahuzatot. Akár a hagyományos piros vagy zöld színekből választas, az akár valamelyik divatos színből, feldobja az egész szobát. Hamár a díszpárna huzatokat átvariáltad, akkor itt az ideje, hogy néhány plédet, takarót karácsonyi színekre cseréljünk. Az alap a piros szín, de bármelyik éppen divatos szín megfelelő lehet.

Egyéb díszek a lakásba

Rakhatunk a hálóba egész kicsi karácsonyfát is. A komódot, éjjeliszekrényt pedig díszíthetjük apró díszekkel, gyertyával, állat formájú díszekkel, hógömbbel.

A függönyöket is kicserélhetjük karácsonyi változatra. Sokféle színű és mintázatú karácsonyi textilt lehet kapni, egyszer kell csak megvásárolni és több éven át lehet használni.

Az ünnep előtti takarítás a készülődés szerves része

Ágyneműt húzunk, port törlünk, porszívózunk. A karácsonyi ágynemű harmóniát hoz a hálószobába. Nagyon jól mutat a hálószobában ha karácsonyi ágynemű huzatot húzunk fel, amit már advent első vasárnapjától lehet használni, sőt akár több garnitúrát is lehet belőle cserélgetni. Nagyon sok rénszarvas, kockás, hópehely mintás, piros, arany, zöld színű változatokból választhatunk. Ne feledkezzünk meg az anyag minőségéről, alaposan fontoljuk meg a választást.

1. A krepp, nyáron hűvös, télen meleg. Fedezze fel a krepp ágynemű varázsát még hideg éjszakákon is. A lágyság és a tipikus felülete meglepi majd. Ha nem szeretünk vasalni válasszunk krepp anyagot, azt nem kell vasalni.

2. Meleg és bársonyosan puha, ez a mikroplüss ágynemű. A legnagyobb fagyokban is felmelegít. A flanellel a hideg hónapokban egyáltalán nem nyúl mellé. Rögtön tetszeni fog annak magas melegsége, puhasága és lágysága.

3. A klasszikus, természetes pamut ágynemű az egyik alap darab Légáteresztő képességének, nagy nedvszívó képességének és megfizethetőségének köszönhetően rendkívül népszerű. A természetes rost gyengéd az egész testhez. A téli motívummal ellátott modern vagy klasszikus ágynemű az egész belső teret átalakítja. Találjuk meg számunkra a megfelelőt. A karácsonyi motívummal ellátott ágyneművel meglepheti szeretteit is.

Összegezve

A karácsonyi készülődés során tehát bőven akad mit tenni. Lecserélni a textileket, új ágyneműhuzatot venni, illetve takarítani. Reméljük, segítettünk abban, hogy ne maradjon ki semmi.  

A nyitókép csak illusztráció, forrás: pexels

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5