Skip to main content
biola.hu webshop szépségápolás

Az érzékeny szemkörnyék ápolása létfontosságú a szépségápolási rutin során, ezen a kényes területen ugyanis jóval vékonyabb a bőr

A mimikai ráncok viszonylag hamar megmutatkoznak, a jó hírünk viszont, hogy természetes megoldásokból is válogathatunk, méghozzá bioaktív hatóanyagú kozmetikumokból.

Bőröregedésgátlás a természetesség jegyében

A BIOLA Webshop szemkörnyékápoló termékeinek kínálatából egyedülálló készítményeket szerezhetünk be, melyek szabályozott hatóanyag-leadású technológiákkal készülnek. Ennek köszönhetően az értékes kivonatok a finom, esztétikailag kedvezőtlen hatást keltő ráncok mély rétegeibe is képesek bejutni. 

Javasolt például a Bio görögszéna rejuvenáló szemránckrém, amely bioaktív hatóanyagokban bővelkedik. Az ellenőrzött származású növényi kivonatok segítik a kollagén és elasztin bioszintézisét, ugyanakkor részt vesznek a vízháztartás egyensúlyának megtartásában, illetve a bőr vízmegőrző képességének támogatásában. Ehhez hozzájárul a készítményben található hialuronsav, illetve multivitamin komplex is.

A holisztikus szemlélet alapja, hogy tiszta forrású kozmetikumokkal segítsük az önregenerációs folyamatokat. Ennek érdekében mindenképpen kerülni érdemes a szintetikus összetevőket tartalmazó termékeket.

Biodinamikus szemkörnyékápolók a ráncok minimalizálásáért

Szépségápolási rutinunk akkor lehet teljes, ha a szemkörnyéki területre is kiemelt figyelmet fordítunk. A fiatalos megjelenést jelentősen meghatározza az üde, élettel teli tekintet. A BIOLA kozmetikumaival természetes megoldások révén késleltetjük a bőröregedés folyamatát. 

Ezek a készítmények növényi komponensekből készülnek, mentesek mindenféle szintetikus vegyülettől, allergizáló összetevőtől. Nem tartalmaznak pálmaolajat, ezenfelül GMO mentesek is. Javasolt mindazoknak, akik a természet erejét megtapasztalva szeretnének tenni arcbőrük fiatalos állapotáért. 

Az egészségtudatos szemlélet napjainkban már nem csupán a táplálkozás terén lényeges, hanem a szépségápolás szempontjából is. Fontos, hogy az alkalmazott ápoló készítmények mentesek legyenek az állatkísérletektől. A szintetikus komponensű tömegtermékek helyett választhatunk biokozmetikumokat, natúr arcápolókat, szemkörnyékápolókat. 

A gyógynövényt tartalmazó kivonatok és növényi olajok ápolják, táplálják, hidratálják a bőrt. A vitalizált, sugárzó arcbőr és a kisimultabb szemkörnyék megteremthető általuk. 

Görögszénás szemránckrémmel a feszesebb, energikusabb bőrért

A görögszéna növényi kivonata közreműködik a feszesebb bőrállapot megőrzésében, illetve megteremtésében is. Rendszeres alkalmazásával az apró redők kisimultabbá válhatnak, ezáltal tekintetünk üdébb, fiatalosabb lehet, mint valaha. A bio görögszénás rejuvenáló szemránckrém tökéletesen előkészíti a bőrt sminkeléshez. 

A speciális biokozmetikumok beemelése szépségápolási rutinunkba a legtöbb, amit tehetünk a ráncok megjelenésének késleltetése érdekében.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5