Skip to main content
Xiaomishop.hu Bluetooth fülhallgató

Ma már számtalan olyan okoseszköz érhető el a piacon, amivel a mindennapjainkat még kényelmesebbé tehetjük. Az egyik legnépszerűbb ezek közül az, amiből talán mindenkinek lapul (legalább) egy a zsebében: az okostelefonok. 

Ezt az eszközt gyakran használjuk zenehallgatásra, amihez elengedhetetlen egy fülhallgató, amelyek közül a legmodernebbnek a Bluetooth fülhallgatók számítanak.

Miért jobb a Bluetooth, mint a hagyományos?

Már nem csak a legnagyobb gyártók rendelkeznek saját vezeték nélküli fülhallgatóval, hanem más márkák is beszálltak, és piacra dobtak jobbnál jobb modelleket. A kínálat hatalmas, elég megnézni a Xiaomishop.hu Bluetooth fülhallgató felhozatalát, és máris láthatjuk, hogy mindenki meg fogja találni a számára megfelelő terméket.

Miért jobb ez, mint a hagyományos, kábeles fülhallgató? Kezdjük a legegyértelműbb tényezővel, a kényelemmel. Mivel Bluetoothon keresztül kommunikál az eszköz a mobiltelefonnal, így nincs szükség vezetékre. Nem kell többet amiatt aggódni, hogy a zsebünkben összegabalyodik a kábel, és hosszú perceket kell azzal töltenünk, hogy újra kibogozzuk a sok-sok csomót, amiről fogalmunk sincs, hogy hogyan alakulhatott ki a zsebünkben. További hátránya még a vezetéknek, hogy hátráltathat minket a mozgásban, könnyedén beakadhat bárhová, ami kellemetlenségekhez vezethet, de akár az egész füles megsérülhet egy ilyen óvatlan mozdulatban.

Előnye a vezeték nélküli használatnak még az is, hogy nem kell többet amiatt aggódnunk, hogy van-e megfelelő csatlakozó a telefonon. Bluetooth segítségével minden eszközzel kompatibilis lesz, sőt, nem csak okostelefonnal, így garantáltan fogjuk tudni használni. Nincs több kötöttség a telefonunkhoz, mivel nagyobb távolságra is elsétálhatunk az eszköztől, egy átlagos, vezetékes fülhallgató esetében ugyanis a “hatótáv” még 2 méter sincs. Jobb hangminőség is elérhető, mivel nem lesz többé jelentősége a külső zajoknak és interferenciának. 

Az akkumulátor idő miatt nem kell aggódni

Gyakori érv a Bluetooth fülhallgatókkal szemben az, hogy gyorsan lemerülnek. Ez azonban egyáltalán nem igaz, mivel a mai modelleket akár 32 órán keresztül is nyugodtan használhatjuk, megszakítás nélkül. A töltésük roppant egyszerű, sőt, még vezeték nélküli töltés is elérhető, ha rendelkezünk a megfelelő töltőpaddal.

Lépjünk a következő szintre, ha zenehallgatásról van szó!

Az okoseszközöknek köszönhetően sokkal kényelmesebbek lesznek a mindennapjaink, például ha utazás, biciklizés, vagy éppen munka közben szeretnénk zenét hallgatni. Nincs több bajlódás a vezetékkel, nem kell aggódni amiatt, hogy megtörik, csupán Bluetooth kapcsolatra van szükség és kész is vagyunk. Természetesen vásárlás előtt érdemes alaposan tájékozódni, de szerencsére rengeteg teszt, vélemény és videó elérhető az interneten az egyes modellekről.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5