Skip to main content
naturicagroup.hu kender hőszigetelés

A 21. század olyan vívmányokat rejt, amikről álmodni sem mernénk. Mivel a hatalmas kihívás a környezet megfelelő védelme, ezért célszerű ezt elősegítve építeni újdonsült otthonunkat

Ha a modern házak építésére gondolunk, egyből az extra komfortosság és az energiatakarékosság jut eszünkbe. Viszont a környezet védelmére is gondolnunk kell. A Naturica Group hőszigetelési megoldásai kimondottan környezetkímélőek. Ide sorolhatjuk például a farost és a kender alapú szigeteléseket.

Miért előnyösek a kender hőszigetelő táblák?

Ha szeretné, hogy leendő háza a komfortosság és az energiatakarékosság jegyében készüljön, akkor a legjobb választás a kender hőszigetelés. Mindenki, így biztosan ön is azt szeretné, ha új otthonában teljes harmóniában tudna élni. 

Mivel elég sok embernek okoz nyugtalan perceket a temérdek mennyiségű zajforrás, mindenféleképpen tennünk kell ellene. A túlzottan stresszelő külső zajok  kihatással lehetnek egészségünkre is. 

Nagyon könnyen fenyegethet minket a magas vérnyomás veszélye, továbbá koncentrációs- és alvászavarok is egyaránt. Egy környezetbarát szigetelés viszont könnyen megoldhatja ezeket a problémákat.

Gyorsabb munkálatok

Ha építkezik az ember, akkor szeretne minél hamarabb túllendülni a nehézségeken és csak élvezné a gyönyörű, új otthonát. Nem is gondolnánk, de a kender hőszigetelő tábla segítségével akár 20 nappal hamarabb beköltözhet újdonsült otthonába.

A hőszigetelő vakolatoknál legtöbbszőr nem használhatóak sötétebb színárnyalatok. Viszont ez a fajta hőszigetelés csökkenti a felületi feszültséget, ezért a karbonszál erősített vakolattal nem kell búcsút inteni a sötétebb színeknek, vagy a modern kivitelezésű faldíszítéseknek sem.

Környezetkímélő

Mint ahogyan a nevéből is adódik, ez a fajta szigetelőanyag kenderből készült. Fontos tudni, hogy a termesztés során nem használnak semmiféle talajjavítót, vagy permetszert. 

A kender naponta akár 10 centimétert is növekedhet, viszont az aratás csak a 100. napon történik meg. A bio termelésnek és magának az anyagnak köszönhetően, az újdonsült otthonának szigetelése ténylegesen környezetkímélő lehet.

Hőtartás

Szerencsére a modern téglák kimondottan jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, viszont otthona és ön is megérdemli, hogy egy igazán energiatakarékos házban éljen. Ezzel a hőszigetelő anyaggal nem csak a környezetünket kíméljük, hanem a pénztárcánkat is. 

Ha a modern tégla mellett a kender hőszigetelő tábla van, akkor az energiatakarékosság felső ablakán kopogtatunk. A kettő együtt tökéletes hőtárolási tulajdonságot ad majd új otthonának.

Mert fő a tartósság!

Ehhez a masszív hőszigetelő táblához ajánlott egy karbonszál erősítéssel rendelkező, vékony homlokzati vakolat, aminek kettőssége akár a jégesővel szemben is tökéletesen helytáll.

Ha egy igazán komfortos és energiatakarékos házban szeretne élni, akkor a legjobb választás a kender hőszigetelés.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5