Skip to main content
szexaruhaz.hu segédeszköz

Talán arról már olvastál, hogy mennyivel pihentetőbb az alvás, ha lefekvés előtt bizonyos idővel nem eszel és nem netezel, de arról már jóval kevesebb szó esik, hogy miért érdemes alvás előtt egy kis időt szentelni más tevékenységnek, például a hancúrozásnak is

Sokan talán azt hiszik, hogy a szerelmeskedés csupán öncélú tevékenység, és semmi mást nem ad, mint pillanatnyi örömöt. Mai írásunk éppen azért született, hogy minél többen tudomást szerezzenek arról, hogy mennyi előnnyel járnak a rendszeres testi örömök.

Hat a szépségre!

Szokás mondani, hogy a boldogság kiül az ember arcára, így talán nem meglepő, hogy a rendszeres szexuális élet, kiváltképp, ha meg van fűszerzve a Szexaruhaz.hu Szexshop legalapvetőbb szexuális játékszereivel, meglátszik az arcodon is. Évekkel fiatalabbnak tűnik az az ember, akinek gyakran van része testi örömökben is!

További előnyt jelent a szex közben elégetett jó sok kalória, amelynek köszönhetően elkerülhető az elhízás, sőt bizonyítottan karcsúbb derékkal párosul a gyakori szerelmeskedés.

Persze nem csupán a szépségnek tesz jót, az egészség is profitálhat a gyakori orgazmusból!

Bizonyított egészségügyi előnyökkel jár!

Ha az öröm és a boldogság már meglátszik a külsődön is, akkor egyrészt valamit nagyon jól csináltok, másrészt gondolj bele, mi minden történik a testeden belül, ami kívülről ugyan láthatatlan.

De nézzük csak meg, hogy pontosan milyen egészségügyi előnyökkel jár, ha egy héten akár több alkalommal is összegyűritek a lepedőt.

  • Az orgazmus során felszabaduló hormonok csökkentik a depressziót és a migrént is.
  • Bizonyíthatóan kevesebb a szívvel kapcsolatos megbetegedések száma azok körében, akik hetente minimum kétszer szeretkeznek.
  • Mind a mell, mind pedig a prosztata hálás lesz a gyakori orgazmusokért, ugyanis azoknál, akik többet élvezkednek, kevesebb eséllyel alakul ki mell- vagy prosztatadaganat.
  • A szex immunerősítő hatása sem elhanyagolható, ezért mindenképpen érdemes időt szánni egy kis örömszerzésre.
  • Az aktív szexuális élet a vizeletvisszatartásban és a menopauza hőhullámainak mérséklésében is nagy szerepet játszik.

Napestig lehetne sorolni az áldásos hatásokat, így ha bármikor úgy érzed, hogy nem lehetsz annyira hedonista, hogy megint a szexen jár az eszed, akkor jusson eszedbe ez a cikk! Ha így teszel, máris nem hedonista, hanem egészségtudatos, felelős felnőtt leszel, aki nap mint nap tesz a testi-lelki egészségéért.

Fő a rendszeresség!

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet mindig hatalmas az étvágyad, ahogy sokszor valóban közbeszólnak a teendők, a nap végén érzett fáradtság, de azért érdemes mindig törekedni arra, hogy akár egy gyors menetre, akár egy érzékibb, hosszabb és meghittebb együttlétre időt találjunk.

Ahhoz, hogy minél rendszeresebb legyen ez a tevékenység, fontos, hogy tudd, nem csupán az ágyban és nem csupán este vagy éjszaka lehet egymásnak esni. Ha ezeket szem előtt tartod, sokkal több kínálkozó lehetőséget fogsz észrevenni!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5