Skip to main content
Hotel OTP Birkenhot

Mindenkinek van egy elképzelése az álomnyaralásról vagy az álom szálláshelyről. Ez utóbbi egy olyan hely lehet, ahol a csodálatos táj, a magasan képzett, barátságos személyzet, a minőségi, ízléses és lakályos enteriőr, a programok és nem utolsósorban a gasztronómiai szolgáltatások is kiemelkedőek. De hol találunk ilyet a közelben, ha külföldre szeretnénk utazni? 

Nyaraljon Karintiában!

Ezeknek a kívánalmaknak a Hotel OTP Birkenhof**** csomagajánlataival tökéletesen megfelel, sőt olyan további erények is felsorakoztathatók a szálloda mellett, amelyek tökéletesen egyedülállóvá teszik ezt a hotelt. A Hotel OTP Birkenhof**** a festői szépségű Ausztria Karintia tartományában található, így a képeslapokra kívánkozó csodaszép alpesi táj már szinte önmagában is megadja azt az érzést és hangulatot, hogy az ember mindig visszavágyjon e meseszép helyre.

Páratlan gasztronómiai élmények

A minden igénynek megfelelő hotel nemcsak igényes kialakításával képes magára felhívni a figyelmet, hanem például gasztronómiai kínálatával is. A gasztronómia az a terület, amely talán első pillantásra kevésbé van reflektorfényben egy szálloda megítélésénél, pedig hallatlanul fontos és az ott töltött idő minőségét tekintve alapvető fontossággal bírhat. Egy remek konyhával rendelkező hotel olyan plusz élvezeti értéket tud adni vendégeinek, amely semmilyen más módon nem pótolható.

Korábban soha nem tapasztalt ízek, újdonságok vagy éppen ellenkezőleg, tradicionális ételek kényeztetik a vendégek érzékszerveit, akik így izgalmas kirándulásokat is tehetnek az ízek világában.

Magyaros vendégszeretet

A kínálatban szereplő tételek minden tekintetben a legmagasabb színvonalat képviselik, és erre garancia egyrészt a kiváló szakembergárda, másrészt pedig a gondosan ellenőrzött alapanyagok. Az előbbiek már pontosan ismerik a vendégek kívánalmait, és mivel a személyzet körében erős a magyar gárda jelenléte, így a hazai ízek kedvelőinek nem kell nélkülözni kedvenceiket.

Az alapanyagok helyi beszállítóktól frissen kerülnek a konyhába, és az ilyen kellékek segítségével készülhetnek a helyi, általános, vagy mint már említettük, akár a magyaros fogások is. Elő- és főételek vagy éppen desszertek tekintetében is érdemes elmélyülni a kínálatban és élni azzal a páratlan lehetőséggel, amit ez a szálloda kínálni tud.

A speciális igényűeknek

Amennyiben az érkező vendég azt időben jelzi, akkor magától értetődő módon lehetőség van a különféle érzékenységet, intoleranciát figyelembe vevő ételkülönlegességek tálalására is, a szálloda felkészült munkatársai gondoskodnak róla, hogy ilyen esetekben is felejthetetlen gasztronómiai élményben legyen része a vendégnek.

Feltétlenül említést érdemel, hogy az étlap mellett az italkínálat is mind a választék, mind a minőség tekintetében garantálni tudja a vendégek maximális megelégedettségét. Látogasson el a hotel honlapjára, ahol további részleteket olvashat és online is leadhatja szállásfoglalásának rendelését.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5