Skip to main content
Velekey Ékszervilág karóra

Ma már a karóra elsődleges funkciója nem az idő mutatása, hiszen azt könnyedén megnézhetjük a telefonunk segítségével. Az órák szerepe átalakult, mégpedig ékszerré lépett elő, főként a hölgyek esetében. A férfiaknál szintén fontos öltözékkiegészítő szerepet tölt be, de ott még az is elmondható, hogy státuszszimbólum, hiszen egy üzleti tárgyaláson emelheti az ember presztízsét a tárgyalópartnerei szemében.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen órát választunk aznapi szettünkhöz, hiszen egy hangsúlyosabb darab magára vonja a figyelmet, míg a szolidabb változat engedi kibontakozni a személyiségünket.

Milyen óramárkát érdemes választani, ha szeretjük a letisztult megjelenést?

Ha azt szeretnénk, hogy óránk csupán kiegészítse megjelenésünket, és ne kerüljön a középpontba, akkor mindenképpen érdemes a Velekey Ékszervilág webáruház Cluse órái között keresgélnünk, hiszen ez a márka csak olyan vekkereket tervez, ami letisztult, minimalista és természetesen gyönyörű!

A Cluse filozófiája

A fiatalos és nem túl régi holland márka megalkotói sajátos koncepciót álmodtak meg, amikor létrehozták a Cluse márkát. Azt szerették volna, ha mindenki, aki felveszi óráikat és rápillant, úgy érezze, hogy remekül érzi magát a bőrében, boldog és jó helyen van. Ez az életérzés kizárja a rosszat, nem figyel a negatív dolgokra és csak a jóra összpontosít.

Azt szerették volna, hogy azt érezze a vásárló: megállt az idő, nincsenek problémák, csak az adott pillanat van, amelybe belemerülhet.

Hogyan néznek ki a Cluse modellek?

A fő vezérvonal a letisztultság és a minimalizmus, ez azonban nem azt jelenti, hogy egysíkú és unalmas lenne az óraválaszték. Sőt, azt mondhatjuk, hogy öröm végignézni a kínálatot, hiszen láthatjuk, hogy a minimalista irányvonalon belül mennyi izgalmas megjelenítésre van lehetőség.

Klasszikus formavilág, tündöklő színek, sokféle számlap, számtalan variáció, ezért a választás nem egyszerű. Kedvenc színei a fekete és a fehér, az ezüst és az arany, valamint a nem véletlenül oly felkapott rozé. A tervezők tehetségét bizonyítja, hogy ezekből az összetevőkből mennyiféle lenyűgöző darabot állítottak össze.

A szerkezetről

Hiába beszélünk divatóráról, a márka megálmodói ragaszkodtak ahhoz, hogy termékeik pontosak és magas minőségűek legyenek. Éppen ezért nem kockáztattak, hanem egyenesen a japán Miyota mellett tették le a voksukat. A Cluse ezáltal a pontosság mestere is, így nyugodtan bízd rá a napi időbeosztásod szerinti megjelenéseidet.

És mindez mennyibe kerül?

Láthatod, hogy remek a koncepció, kiválóak a tervezők és minőségi a szerkezet, azonban mindez egyáltalán nem tükröződik az árban. A márka ugyanis teljesen elérhető árkategóriában kínálja termékeit, ezáltal bárki gondolkodás nélkül megvásárolhatja a neki tetsző modelleket.

Ha szereted azokat az órákat, melyek nem ragyogják túl a fényedet, nem hivalkodnak és hagyják, hogy te légy a középpontban, akkor a Cluse egy szenzációs választás lesz, hordd a mindennapokban, de nyugodtan viseld az ünnepi eseményeken is.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5