Skip to main content
mobil applikáció euromacc.hu

Bár jócskán akadnak még olyan személyek, akik az online történő vásárláshoz és kutatáshoz még a laptopjukat használják, de a többségünknél manapság erre a célra már a mobiltelefon vált az elsődleges eszközzé.  

Ezt a tényt pedig az utóbbi évek kutatásainak statisztikái is nagymértékben igazolják, ami miatt a cégvezetőknek mindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy kiaknázzák a saját applikáció fejlesztéséből adódó lehetőségeket. 

Abban az esetben ugyanis, ha megbízzák például EuroMacc oldalát a mobil applikáció fejlesztéssel - amely vállalkozás egyébként már 25 éve foglalkozik kliens-szerver architektúrájú üzleti megoldások kidolgozásával - akkor extra értékesítési csatornát nyithatnak meg, amely tartalmazza a márkajelenlétünket erősítő logót, arculati elemeket, és olyan funkciókat, amelyek megsokszorozhatják a konverziók számát.

Egyáltalán nem kell attól félni, hogy az appnak nem lesznek látogatói

Egy 2020-ban készült statisztika ugyanis azt mutatja, hogy mobilos appok piaca igazán kedvező az újonnan belépők számára. Az előző évben ugyanis a 100 leggyakrabban letöltött app között elég sok volt az új belépő, több, mint a negyede.

Ez azt is bizonyítja tehát, hogy az app felhasználók nem feltétlenül arra törekednek, hogy csak a legnépszerűbb alkalmazásokat használják, hanem mindig keresik az újdonságokat.

Miért érdemes a webshopodat egy mobil applikációval is kiegészíteni?

Egy bejáratott webshopnak is megvannak a maga előnyei, de ha ezt az e-kereskedelmi eszközt összepárosítod a mobil applikáció például azon előnyével, hogy ez maradéktalanul ki tudja használni az eszköz nyújtotta lehetőségeket, akkor igazán nagyszerű eredményeket érhetsz el. 

Egy mobil applikációnál például lokációs eszköz kihasználásával lehetőség van arra, hogy a felhasználók push notification-t kapjanak, melynek a segítségével könnyebben kiépítheted a törzsvásárlóid körét, és megteremtheted a márkahűséget.

Mielőtt azonban megbíznád a fentebb említett céget az appod fejlesztésével, tedd fel magadnak a következő kérdéseket!

Mi az appod célja? 

Ha nem tudsz egy olyan konkrét célt meghatározni, mint például az eladások számának növelése, vagy a a segítségnyújtás bizonyos ügyfelek számára, akkor valószínűleg a törekvéseidet sem fogja siker koronázni. Ezért mindenképpen az a legfontosabb, hogy ezt mielőbb átgondold.

Ki az ideális felhasználód? 

Ahhoz, hogy az appod sikeres legyen, szükség van arra is, hogy megtaláld a potenciális célközönségét. Ezt próbáld meg minél jobban leszűkíteni, mivel egyáltalán nem biztos, hogy az általad kinézett célcsoport minden tagja gyakorlott mobilhasználó!

Ha ezeket sikerült megválaszolni, akkor garantáltan sikerül majd egy olyan applikációt létrehozni, amellyel olyan sikereket érhetsz el, melyekre álmaidban sem gondoltál.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5