Skip to main content
szaniteronline.hu fürdőszoba zuhany

Jócskán vannak olyanok, akik a hagyományos megoldásokra esküsznek. Ők azok, akik nem is igazán akarnak fáradozni azzal, hogy kikeressék azokat az újító technológiákat és termékeket, amelyeket a saját otthonukban is meg tudnának honosítani. Közben pedig akad egy kritikus tömeg, aki épp az ellenkezőjét képviseli. Ők lesznek azok, akik nagyszerű ízléssel és bámulatos technikával implementálják a legfrissebb fejlesztéseket is

Ha te is szeretnél az utóbbiakhoz tartozni, akár csak fürdőszoba frontján is, akkor érdemes velünk tartani!

Legyen szellős a fürdőszoba!

Ha olyan fürdőszobára vágysz, ami nincs telezsúfolva, akkor a walk-in zuhanyzókat ajánljuk a figyelmedbe, valamint a SaniterLine kínálatában kapható zuhanyfolyóka szetteket. Ez utóbbiak ugyanis nélkülözhetetlen elemei a modern és szellős zuhanykabinnak, amely igazából nem is nevezhető kabinnak. Sokkal inkább egy leválasztott rész, ahova nyugodtan és kényelmesen be tudsz sétálni, és sosem leszel hely szűkében!

Ehhez a megoldáshoz nem a klasszikus lefolyókat kell alkalmazni, hanem a zuhanyfolyókát, amelyet a tartozékokkal együtt kényelmesen akár szettben is meg tudsz venni!

A paletta igencsak széles, hiszen túl a lefolyó típusán és méretén, még anyagot, színt és elhelyezést is tudsz választani, így garantáltan fogsz tudni olyan terméket vásárolni, ami nemcsak funkciójában, de stílusában is pazarul illik majd a walk-in zuhanykabinodhoz!

Éljen a balesetmentes élet!

Fontosnak találjuk, hogy egy dologra felhívjuk a figyelmedet! Ez pedig nem más, mint az a tény, hogy az otthoni balesetek döntő többsége a fürdőszobában történik, így nagyon nem mindegy, hogyan rendezed be.

Tanácsos csak a legszükségesebb darabokat bevinni, kerülni a nagy és súlyos tárgyakat, hiszen ezek mind-mind potenciális veszélyt jelentenek egy-egy esés során.

Törekedj hát arra, hogy minél szabadabban tudj mozogni, minél kevesebb dolog legyen az utadban, és hidd el, így még a zuhanyzás és a fürdőszoba használata is jóval kényelmesebb lesz!

Bátran kérd ki a szakértők tanácsát!

A legtöbben beleesnek abba a hibába, hogy egyedül akarnak megoldani mindent. Ehhez azonban bármennyire is vagyunk okosak és tájékozottak, nem leszünk elegek. Gondolj csak bele: hogy is tudhatnánk többet, mint egy vízvezeték-szerelő, aki ezt tanulta, és már 20+ év tapasztalattal a háta mögött tevékenykedik. Vagy egy lakberendező, aki éveken át tanulta a szakmát, sőt, még most is folyamatosan képzi magát.

Nos, az ő szolgálatataikat és szolgáltatásaikat kell igénybe venni ahhoz, hogy olyan fürdőszobád legyen, amilyet megálmodtál magadnak. Bátran kérdezd a SaniterLine szakértőit, a szerelődet, vagy épp végy egy konzultációs alkalmat egy lakberendezőtől, és ők garantáltan elindítanak a jó megoldás felé!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5