Skip to main content
cadmas.hu csomagolás

Az élelmiszerbiztonsági előírásokat nem véletlenül találták ki. Nagyon súlyos következményekkel járhat ugyanis, ha ezeket félvállról veszik a gyártók, a forgalmazók vagy a csomagolást végző cégek. Ha olyan élelmiszeripari termékekkel találkozol, amelyeket ipari sztreccsfóliába csomagoltak, akkor jársz a legjobban, ha nagyon nagy ívben elkerülöd azokat! 

Kiváló és megbízható csomagolóanyag

A cadmas.hu frissentartó fólia választékában maradéktalanul megbízhatsz. Ezeket a termékeket szokták még a hidegkonyhai csomagolófólia, élelmiszer-csomagoló fólia, frissentartó fólia, habtálca-csomagoló fólia néven is említeni. Műanyagból, pontosabban polietilénből készítik, amelynek vastagsága 10 mikron. Ennek az anyagnak igazán kiváló a szakadási és nyúlási tulajdonsága, emellett pedig közismerten egyedülálló a tapadása is. 

Remekül képes a szagokat és a folyadékokat távol, illetve bent tartani. Mivel átlátszó ez az anyag, az alatta, illetve a benne lévő termék remekül szemrevételezhető. Ezek a nagyon előnyös tulajdonságok teszik a frissentartó fóliát kiváló és igazán népszerű csomagolóanyaggá.

Frissentartó fólia kontra ipari sztreccsfólia

Sajnos még ma is lehet találkozni olyan felelőtlen gyártókkal és forgalmazókkal, akik egy minimális nyereség érdekében mások egészségét képesek veszélyeztetni. Ők ugyanis nem az élelmiszer termékek csomagolásához engedélyezett frissentartó fóliába csomagolják az árut, hanem az olcsóbb ipari sztreccsfóliát alkalmazzák inkább ehhez. Pedig ez a termék olyan újrahasznosított anyagokat és adalékokat tartalmazhat, amelyek kifejezetten károsak lehetnek a szervezetre. Nem véletlenül tiltott az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezésük, így az ezek csomagolására való használatuk. 

Abban az esetben, ha a fólia a kezünkhöz ragad, vagy rajta átnézve a fóliában kis göbök, kis homokszemek is könnyedén felfedezhetők, akkor azonnal el is lehet kezdeni gyanakodni, hogy itt valószínűleg ipari sztreccsfóliát használnak. Ilyen esetben jobban teszi mindenki, ha nem hajlandó elfogadni például a megvágott dinnyét a piacon vagy az üzletben.

A vendéglátásban és otthon is

Az élelmiszerek csomagolására engedélyezett kiváló minőségű frissentartó fóliatermékek, amelyeket a cadmas.hu webáruházban is számos méretben beszerezhetsz, nagyon sok területen alkalmazhatók. Élelmiszert árusító helyek, mint az étkezdék, éttermek vagy büfék ebbe nagyon egyszerűen és gyorsan becsomagolhatják az árukat vagy a hazavinni kívánt ételeket. Otthon is nagy szolgálatot tesznek, mert sokkal egyszerűbb lesz a tárolás a használatukkal. Ráadásul a szagokat sem engedi át, így az ételek is zamatosabbak és ízletesebbek maradnak a hűtőben.

A frissentartó fólia nagy választékban kapható, mindenki biztosan megtalálja majd az igényeinek tökéletesen megfelelő méretű és kivitelű terméket.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5