Skip to main content
mosógép miele.hu

Sajnos egyik mosógép sem örök életű, így előbb-utóbb szükséges lesz beszereznünk egy újat. Ilyen esetben azonban alaposan járjuk körül a témát, vizsgáljuk meg a különböző márkákat, nézzük meg, melyik gép mit tud, ha hosszú távra tervezünk.  

Célszerű eleve a legismertebb, legmegbízhatóbb márkák közül választani, olyan gépet keressünk, amelyik jó minőségű alkatrészekből áll össze, és funkciók sokaságát kínálja. Külön előny, ha a gyártó szervizeléssel is foglalkozik.

Minden felsorolt szempontnak megfelel többek közt a Miele mosógép, amelynek több típusa is elérhető. Lássuk, mit kell róluk tudni!

A mosógép helye

Mielőtt mosógépet választunk, egyértelműen meg kell határozni, hova fogjuk tenni, mekkora hely áll a rendelkezésünkre. Kisebb fürdőszobákba a felültöltős gépeket javasolják, hiszen ezekből keskenyebb változat is kapható.

Ha azonban nagy a háztartás, többféle ruhát is mosunk, és valószínűleg gyakran lesz a gép használatban, akkor mindenképpen egy programozható, intelligens, elöltöltős mosógép a jó választás, mégha az nem is fér el a fürdőszobában.

Ma már egyáltalán nem ritka, hogy egy mosógép a konyhában vagy a mosókonyhában kap helyet. Szerencsére a Miele mosógépek között nemcsak szabadon álló, hanem aláépíthető és beépíthető készülékek is vannak, amelyek akár szárítógéppel is kiegészülhetnek. Egy konyhában is nagyon jól el lehet őket helyezni.

A mosógép kapacitása és extra funkciói

Minden háztartásban más szempontok a fontosak a mosógépválasztás során. Ha kamasz gyerekeink vannak, akik kedvelik a pufi mellényeket, pulóvereket, akkor egyértelműen egy olyan mosógépet kell választanunk, amelybe a vastagabb ruhákból minél több befér, netán sportcipő is mosható benne.

Míg ha kisgyermekekre kell leginkább mosnunk, akkor olyan gépet célszerű beszerezni, amelyik rendelkezik gyors programmal, időzíthető, halkan működik, és akár elővasalási funkciója is van.

Nos, a Miele mosógépek között biztosan megtaláljuk a nekünk valót, bármilyen igényünk is van, hiszen a leginnovatívabb technológiák alkalmazásával készülnek a gépek.

Külön kiemelendő, hogy a Miele W1 mosógépekhez speciális mosó- és öblítőszer is tartozik, amelyek garantálják, hogy a ruháink nem fakulnak ki, nem szürkülnek meg. Saját gyártású tisztítószerek gondoskodnak a tökéletes folttisztításról is.

Mi számíthat még?

A dizájn is sok esetben fontos, és a Miele ragyogóan hófehér mosógépei jól illeszkednek minden helyiségbe.

Az energiahatékonyság manapság alapkövetelmény, de érdemes tudni, hogy azoknál a Miele mosógépeknél, amelyek el vannak látva TwinDos adagolórendszerrel, automatikusan történik a mosószerek és a víz adagolása, így mindig az adott töltethez van igazítva a mosás. Ez igazán költséghatékony megoldás!

További kényelmi funkciókat is felsorolhatunk:

  • Időzített indítás
  • AddLoad: a kint felejtett ruhákat bedobhatjuk mosás közben is a dobba.
  • Okostelefonnal való összeköttetés

A Miele mosógépeit 20 év használatra tesztelik, nem véletlen választják annyian ezt a márkát, érdemes tehát szétnézni a fent említett brand webshopjában.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5