Skip to main content
kerti bútor kiegészítő

Minden szülő nagy tervekkel indul neki a nyári szüneteknek! Júniusban még energikusak vagyunk, tele ötlettel, tervvel, sőt akár komplett bakancslistával is készülhetünk. Aztán jönnek a forró napok, a tevek néha átalakulnak, elmarad egy-két tábor, mégsem tudunk annyi szabadságot kivenni, mint terveztük. Ilyenkor akarva-akaratlanul azon kapjuk magunkat, hogy nem tudjuk, mit kezdjünk a gyerekkel. 

Nincs ezzel semmi baj, és fontos észben tartani, hogy nem vagyunk egyedül ezzel a problémával. A jó hír azonban, hogy még a nyár utolsó heteire, napjaira is lehet az utolsó leheletünkkel még egy pár nagyszerű élményt összehozni óvodás vagy iskolás gyermekeink számára!

Csempésszük be a játszótér hangulatát a kertbe!

A feledhetetlen otthoni élményekhez szükség lesz néhány kerti játékra a Kerti Bútor Webáruház kínálatából. Két dolog mindenképpen kelleni fog: egy gyerekeknek készült műanyag kerti asztal, és annyi kis műanyag kerti szék, amennyi gyermek körül szeretné ülni az asztalt.

Pár okos ötlet, és máris le tudjuk kötni a figyelmüket, míg esetleg mi magunk a nagy asztalnál egy jó kis nyári olvasmány és egy jéghideg limonádé társaságában pihenhetünk egy picit.

A teljesség igénye nélkül hoztunk pár ötletet:

  • A kedvenc mesefigurákat felvonultató színező hosszú időre le tudja kötni a gyermekeket.
  • A neten számos házi gyurma receptet találhatunk, amelyet elkészítve a gyerekek szabadon alkothatnak.
  • Köveket festeni is jó móka, amik aztán a kert díszei is lehetnek!
  • Nagyobbak próbálkozhatnak gyöngyből fűzött szélharanggal is, amelyet egy rövidebb ágra is fel lehet akasztani, hogy aztán a napfény megcsillanjon rajta, miközben az enyhe nyári szellő ide-oda lökdösi.

A sor a végtelenségig folytatható, sőt akár tematizálható is a gyerekek érdeklődési köre alapján.

Azért néha jöhet egy kis buli is!

Persze nem szabad elvárni, hogy a gyerekek egyfolytában rendben és csendben ücsörögjenek, így néha mehet egy kis “ereszdelahajamat” is - persze gyerekverzióban.

Ehhez is tökéletes terep lesz a Kerti Bútor Webáruházban kapható gyerekasztal és szék, hiszen a fogócskázásból, labdázásból megpihenve tökéletes helyszín lesz majd ahhoz, hogy néhány korty gyümölcslevet, vizet és pár finom falatot magukhoz vegyenek a lurkók, mielőtt belecsapnak az újabb kör rohangálásba.

Nem kell túlgondolni!

Sokszor a legegyszerűbb dolgok jelentik a legnagyobb örömet a gyermek számára, így ha visszgondolunk a saját gyerekkorunkra, biztosan elő tudunk szedni egy-egy olyan emléket, amikor tulajdonképpen semmi extrát sem csináltunk, mégis olyan idilli élményt jelentett, amit akár több évtizeddel később is élénken fel tudunk idézni. Nem érdemes hát azon aggódni, hogy nem jut minden napra vagy minden másnapra csuda elmenős program, otthon is lehet maradandót alkotni!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5