Skip to main content
gyógypárna rehaker.hu

Napjainkban különösen fontos szerepet töltenek be életünkben a különféle gyógypárnák, melyek alkalmazhatók az ülőmunka során: például derékpárnák, dinamikus ülőpárnák, ugyanakkor a minőségi, pihentető alvásban az alvópárnák kínálhatnak segítséget.  

A speciális gyógyászati párnák között fellelhetők ülőgyűrűk, illetve nyakpárnák is, előbbiek az aranyeres panaszok enyhítésében jelentősek, utóbbiak pedig a hosszabb utazások során tesznek jó szolgálatot.

A gyógypárnák különféle típusai

A Rehaker.hu kínálatában gyógyászati párnák széles választékát érhetjük el, melyek a megelőzésre, számos panasz enyhítésére, valamint a további romlás elkerülésére is bevethetők. Jól tudjuk, hogy egészségünk szempontjából mennyire lényeges a megfelelő alvás, méghozzá az ideális testhelyzetben, ahogyan a napi munkavégzés során is fokozottan ügyelnünk kell az optimális testtartásra. Mindezekben a segítségünkre lehetnek a gyógyászati eszközök, amelyeket akár magunkkal is vihetünk a munkahelyünkre, utazásaink során.

A derék- és ülőpárnák támogatják a helyes pozíció fenntartását, valamint komfortosabbá teszik a hosszan tartó ülést. Kifejezetten javasoltak irodai munkát végzőknek. Alkalmazásukkal meggátolhatjuk az ülés miatti negatív panaszokat, és az egész napos autóutak során is igénybe vehetjük őket, így enyhíthető az ebből fakadó derékfájdalom.

Az ülőpárnákon belül többféle változat is elérhető, mint például memóriahabos, anatómiai, melyek más-más formában kaphatók, az alkalmazási cél függvényében. Eszerint felfekvés elleni és aranyeres fájdalmak fennállásakor is javasolt a használatuk.

Alkalmazásukat tekintve univerzálisak a henger alakú termékek, melyeket az ágyéki szakasz megtámasztásán túl nyak, váll, hát, láb, fej alátámasztásaként is bevethetünk. Ülő- és fekvőhelyzetben is jó szolgálatot tehetnek.

Tegyük komfortosabbá az utazást!

Bizonyára mindannyiunknak ismerős, amikor egy hosszabb utazás után különféle háti, derék- és nyaki panaszok gyötörnek. Pedig az efféle fájdalmak megelőzhetők, ha egy kicsit nagyobb fókuszt helyezünk az utazás közbeni helyes testtartásra, illetve a gerincünk megfelelő alátámasztására. 

Egy nyakpárna még a repülős utazások során is javasolt, hiszen jól tudjuk, hogy elég egy kis szunyókálás félrebillent állapotban, és máris megvan a baj. Viszont a praktikus kellékkel rengeteget tehetünk a megelőzés jegyében. Miért ébredjünk sajgó testrészekkel, ha mindezt elkerülhetjük?

Ráadásul a sokoldalúan használható kiegészítőt tévénézéshez is alkalmazhatjuk, így már a kedvenc kanapénkat sem okolhatjuk a fájdalmainkért.

Specifikusabb gyógyászati párnák

A felfekvés elleni termékek a megelőzésben és a kezelésben is hatékonyan alkalmazhatók, így kiemelten azoknak javasoltak, akik hosszabb időre ugyanabba a testhelyzetbe kényszerülnek, például ágyban fekvő lábadozó betegeknek, sérülések, törések után kerekesszékbe kerülő személyeknek.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5