Skip to main content
Elektrobiker elektromos robogó autó

A legtöbb autós számára a járművük fenntartási költsége, a mindennapi dugóban araszolás, a parkolási nehézségek és annak díja kész rémálom, így a jó idő beköszöntével, aki csak tud, menekül valami alternatív közlekedési eszköz felé. 

Szerencsére rengeteg lehetőség közül választhatunk, ha közlekedésről van szó. A technológia fejlődésének hála pedig ezek közt egyre több az elektromos meghajtású. Fontos ugyanakkor, hogy a legoptimálisabb járművet válasszuk, aminek során figyelembe kell venni, hogy milyen messziről és útviszonyok között kell ingáznunk.

Kipróbálná az elektromos robogót? Magyarország legnagyobb elektromos motor szaküzletében erre lehetősége van!

Tesztvezetésre jelentkezem! 

Rengetegen vannak, akik az utóbbi években Budapest peremére vagy a környező településekre költöztek. A nagyobb távolságok miatt ebben az esetben kevesebb lehetőség áll rendelkezésre az optimális közlekedésre. Mi lehet számukra a legmegfelelőbb megoldás?

Sokféle befolyásoló tényezőt figyelembe véve elmondhatjuk, hogy azoknak, akik napi több, mint 10 km-t ingáznak, a legjobb választás az elektromos motorkerékpár. Mutatjuk miért!

ElektroBiker elektromos robogó 

Daytona e-Viball – 2022 legkelendőbb elektromos motorja

Az elektromos motor előnyei a városi közlekedésben

Alapvetően már a benzines motorozás is előnyös a városban, hisz a parkolás ingyenes, és a forgalmi torlódással sem kell számolni. A benzines motorok esetében magasabb a szervizköltség, az üzemanyag és az olaj fogyasztás is. A hátrányok között kell továbbá megemlíteni a motorozással járó benzinszagot, amit sokszor a ruházatunk is átvesz, ez pedig nem feltétlenül előnyös a hétköznapokban. 

Tapasztalatok alapján azt lehet mondani, hogy a közlekedés egy elektromos motorkerékpárral 35-ször gazdaságosabb, mint egy „hagyományos” autóval, és 12-szer gazdaságosabb, mint egy belsőégésű motorkerékpárral.

Az e-motorok további előnyei az egyszerű kezelhetőség és a kiegyensúlyozott, dinamikus gyorsulás. Ráadásul az akkumulátorokat sima otthoni hálózatról tölthetjük. 

Hogy ezzel mennyit is takaríthatsz meg pontosan?

A FoodPanda és Magyarország egyik legnagyobb elektromos motorkerékpár forgalmazója, az Elektrobiker felméréséből kiderült, hogy 100 km-en a költségek akár 96%-át is megspórolhatod, ha autóról elektromos motorra váltasz. Míg a kocsival való közlekedés akár 7.000 forintodba is kerülhet (minden felmerülő költséggel kalkulálva) ekkora távon, addig egy jó minőségű elektromos motorral ugyanez a táv mindössze 250 Ft.

Robbanásszerűen terjednek az elektromos motorok 

Az utóbbi években rengeteg futár és még több ingázó autós ismerte fel az elektromos motorban rejlő lehetőségeket. Ezt a változást a kedvező fenntartási költségek mellet, többek között annak tudhatjuk be, hogy napi szinten rengeteg időt tud megspórolni az, aki autóból motorra ül.

A tavalyi évben például Magyarországon a legnagyobb számban értékesített elektromos motorkerékpár a Daytona e-Viball, egy igazi városi robogó. 

Ma már hazánkban is hozzá lehet jutni a legtöbb nemzetközileg is elismert elektromos motorkerékpár márka típusaihoz. Az iparág hazai úttörője az ElektroBiker, már 2019 óta foglalkoznak kifejezetten minőségi elektromos motorokkal, és mára éves szinten több mint 400 elektromos meghajtású gépet értékesítenek. 

Jó tanács, vagy talán a legfontosabb tanács elektromos motorovásárláshoz! Mindenképpen megbízható forrásból minőségi motort vásároljunk! Ahhoz, hogy valóban pár 100 Ft-ra minimalizáljuk a 100 km-re vetített költségeket, ahhoz egy megbízható termékbe kell fektetnünk, amihez évekig szinte hozzá sem kell nyúlni.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5