Skip to main content
Elektrobiker elektromos robogó tesztvezetés

A városi és elővárosi közlekedésben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos járművek.

A magas benzinárak és a dugóban araszolás miatt egyre többen teszik le az autót és váltanak elektromos robogóra. Ha Te is a váltáson gondolkozol, akkor fontos tisztában lenned vele, mik a legfontosabb szempontok a választásnál, hogy a befektetésed valóban megtérüljön, és a kiválasztott elektromos robogó évekig gond nélkül szolgáljon majd!

Kipróbálná az elektromos robogót? Magyarország legnagyobb elektromos motor szaküzletében erre lehetősége van! Tesztvezetésre jelentkezem!

Elektrobiker elektromos motor 

A Silence spanyol motorkerékpár gyártó világelső az elektromos motorok fejlesztésében.

Elektromos motor városi és elővárosi használatra – mire figyelj oda a vásárlásnál?

Az első és talán legfontosabb szegmense a sikeres vételnek, hogy megbízható forrásból vásárolj! A piacon sajnos számos kereskedő a vevőket megtévesztve igyekszik a legjobb színben feltűntetni az eladni kívánt „portékát”. Így aztán a számok hamisan felfelé kerekednek: az egyetlen töltéssel megtett tényleges 100 km-ből így lesz 120 km és hasonló „csúsztatások” történnek, csak, hogy az adott modell vonzóbbá váljon a potenciális vevő számára. 

Az ElektroBiker mérései alapján az alábbi ökölszabály alkalmazható a fogyasztás tekintetében:

Elektrobiker elektromos robogó fogyasztás 

Bár a benzines és az elektromos változatot is motornak hívják, a technológia igencsak különbözik egymástól. Ha valóban a legjobb városi robogót keresed, annak a kereskedőnek szavazz bizalmat, aki tényleg ért az elektromos motorokhoz.

Ne az olcsó ár legyen az alapelvárásod a leendő elektromos motoroddal szemben, ezek a gépek garantáltan nem fogják beváltani a reményeidet! Hogy miért? Az elektromos robogó lelke az akkumulátor, ami az ár tetemes részét teszi ki. Ennek a minőségén nem szabad spórolni, ugyanis alapvetően ez fogja meghatározni, hogy évekig gond nélkül szolgál-e minket a járművünk, vagy állandóan szervizbe kell majd hordanunk. A minőséget meg kell fizetni, ám ez az első osztályú e-motorok esetében mindig meg is térül.

Az elektromos motor városi és elővárosi használatra termett, arra, hogy rendszeresen, akár minden nap használják. Mivel tizedannyiba sem kerül a fenntartása, mint a benzines társaié, és otthon is tölthető, egy idő után óhatatlanul is visszahozza a saját árát. További előnye a robogóknak, hogy ingyenesen parkolhatsz velük a városban, és a buszsávot is használhatod.

A puding próbája az evés 

Úgy érzed, vakon bolyongsz az elektromos motorok szerteágazó birodalmában? Már kiszemeltél egy modellt, de nem vagy biztos a dolgodban? Ha valakik, akkor az ElektroBiker szakemberei megértik a hezitálásodat! Ennek okán a széles palettájukon lévő modelleket akár két teljes napig is kibérelhetik a komoly érdeklődők. Ez elegendő idő ahhoz, hogy alaposan kiismerd az adott elektromos motort, és ha tetszett amit tapasztaltál, magabiztosan mondhatod ki a „boldogító igent”. 

Kipróbálná az elektromos robogót? Magyarország legnagyobb elektromos motor szaküzletében erre lehetősége van! Tesztvezetésre jelentkezem!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5