Skip to main content
Elektrobiker elektromos robogó

Lassan itt az iskolakezdés, ami további fejfájást okoz az agglomerációban élőknek, hisz az így is túlterhelt bevezető utakon a családosok egyszerre indulnak el otthonról. Ha ezt egy esetleges baleset vagy útfelújítás tovább rontja akkor a menetidő egyszerűen kiszámíthatatlanná válik. 

Ékes példája a fent említett problémának a Budapest - Solymár útvonalon történő útfelújítások. Az amúgy is nagy leterheltséggel rendelkező 10-es úton így az autóval közlekedők menetideje a triplájára nőtt!

Milyen nehézséggel küzd több 10.000 ember, aki autóval jár az agglomerációból?

Akik autóval járnak be a nagyvárosok környező településeiről, azok napi szinten találkoznak az alábbi problémákkal.

Forgalmi dugók, hosszabb utazási idő:

A nagyobb távolságok és a dugók miatt kialakult, lassú közlekedési sebesség miatt az autósoknak hosszabb időt kell eltölteniük az utakon, ami nem csak idegesítő, de időpazarló is. Ráadásul sokaknak napi szintű probléma ez a munkába járás miatt.

Parkolási nehézségek: 

Ha autóval közlekedsz, akkor parkolni is kell. Ami a városok túlterheltsége miatt nehézkes és költséges is sok esetben.

Magas költségek

A parkolás, az üzemanyag, és a karbantartás költségeinek meredek emelkedése egyre nagyobb terhet jelent a nagyvárosokból vidékre kikötöző családoknak. 

Stressz és frusztráció: 

A hosszú időtartamú vezetés és a forgalmi torlódások miatt az autósok könnyen kimerülhetnek és feszültté válhatnak, ami negatívan befolyásolhatja a mindennapi életüket és az általános jólétüket.

Az elektromos robogó lehet a megoldás

Az elektromos robogó, mint alternatív közlekedés már évek óta velünk van, viszont az iparág fejlődése mára odáig jutott, hogy igazi kompromisszummentes megoldást biztosítanak a mindennapokra.

Magyarország legnagyobb elektromos motoros brandje az ElektroBiker is arról számolt be, hogy egyre több olyan cég és magánszemély keresi fel őket, akik már teljesen kiábrándultak az autós közlekedésből.

Az ElektroBikernél ingyenesen kipróbálhatóak a legjobb elektromos motorok, így elősegítve a megfelelő e-motor kiválasztását.

Elektromos motorkerékpár mindennapi előnyei

Olcsóbb üzemeltetés: 

Az elektromos robogó üzemeltetése kb. 15x olcsóbb, mint a benzines motorkerékpároké, és kb. 30x olcsóbb mint egy hagyományos autóé. Továbbá az elektromos motorok kevesebb karbantartást igényelnek.

Költségmegtakarítás: 

Elektromos motorkerékpárok esetében az üzemanyagköltségek csökkennek (kb 3 Ft/km) vagy akár teljesen megszűnnek, amely hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet.

Alacsony fenntartási költségek: 

Az elektromos robogók kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, ami kevesebb kopást és karbantartást eredményezhet, és ennek következtében alacsonyabb fenntartási költségeket eredményezhet.

Kényelmes otthoni töltés:

Az elektromos motorok töltése a telefonokéhoz hasonló. Csupán egy otthoni konnektorra van szükség.

Környezetbarát működés: 

Az elektromos robogó nem termelnek kipufogógázokat és nem égetnek fosszilis üzemanyagokat, így jóval kisebb mértékben terhelik a levegőt és csökkentik a légszennyezést és a környezeti hatásokat.

Csendes működés: 

Az elektromos motorok rendkívül csendesek, ami a városi területeken és az agglomerációkban különösen előnyös lehet, hiszen csökkenti a zajszennyezést.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5