Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Minden évben indítanak a légitársaságok időzónaugró járatokat, így volt ez idén, pontosabban tavaly is. 

Lényegét tekintve egyszerű az „időutazás“, azaz a gép elsején, nemsokkal éjfél eltelte után indul útnak, majd akkor landol az úti célnál, amikor ott az időeltolódás következtében még nem ütött éjfélt az óra.

hirdetés

A vállalatok a különleges eseményt marketing célokra használják, és némi extra profit szerzésére, mely akció érthető módon igen népszerű az utasok körében.

E céltól vezéreltetve szervezte meg a United Airlines is az egyik járatát, írja a CNN, azaz a gép Guamból Honoluluba tartott volna, és a tervek szerint fél nyolckor felszállva este hétkor landolt volna a célreptéren.

A repülő azonban késve, délután kettőkor indult el csak el, amit nem tudott behozni, így elsején, fél egykor érkezett csak meg.

Azaz elmaradt az időutazás, melynek következtében a vállalat „Bár csak egyszer élsz, az újévet kétszer is megünnepelheted” c. Twitter bejegyzését az utasok negatív kommentekkel illették, az esemény pedig bekerült a médiába.

A teljes igazsághoz hozzátartozik ugyanakkor, hogy a UA többi járata sikeresen ugrotta meg az időt, maradandó élményt okozva ezzel az időutazóknak.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Furcsa bizonyítékot találtak a tudósok az időutazásra

Megdöbbentő jövőt jósol egy időutazó a TikTokon 2024-re

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: april kim képe a Pixabay -en.

TOP 5