Skip to main content

A vadállat késő éjjel surrant le a metróba és fel egy szerelvényre az Edgar Road-i állomáson. Az utasok igencsak elcsodálkoztak, hogy milyen vad társuk érkezett, egyikük gyorsan lefényképezte az állatot mobiltelefonjával. A szemtanúk és a felvétel szerint a róka elég fiatal, még kölyök. Ahogy jött, úgy ment: az egyik állomáson kisurrant a szerelvény ajtaján és eltűnt az emberek szeme elől.

Nem megerősített hírek szerint a potyautast nem büntették meg, és azt sem lehet tudni, folyik-e a vörös bundájú ellen "hajtóvadászat".

"Nem elég, hogy belopakodnak Nagy-Britannia utcáiba, széttúrják a kukákat, a nemzet rókái már a közlekedési hálózatot is meg akarják kaparintani" - viccelődött a brit Metro újság.

Arról nem szól a hír, hogy Angliában mennyi ravaszdi lehet veszett, ez uis igen veszélyes betegség, főleg ha átterjed a rókákat általánosságban nem kedvelő kutyákra, vagy akár az emberre is.

Forrás: http://www.vilagszam.hu/cikkek/metrozo-roka-londonban-nem-volt-jegyede-nem-buntettek-meg.html/3767?utm_source=hirlevel&

TOP 5