Skip to main content
Michael Townsend pláza lakás

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Egy amerikai férfi négy éven át élt egy bevásárlóközpontban lévő, lakássá alakított, használaton kívüli helyiségben, mielőtt a biztonsági őrök rábukkantak

A mintegy 70 négyzetméteres egyterű lakásban még PlayStation is volt.

hirdetés

Michael Townsend a Rhode Island-i Providence Place bevásárlóközpontban alakított ki magának és barátainak egy titkos lakást, amelyet egy kanapéval és egy PlayStationnel tett otthonosabbá.

A MINTEGY 70 NÉGYZETMÉTERES SZOBALAKÁSBAN NÉGY ÉVIG ÉLT, MIELŐTT EZ BÁRKINEK FELTŰNT VOLNA.

A férfi azt követően költözött oda, hogy korábbi bérelt lakásának tulajdonosa felmondta a szerződésüket. Először 1999-ben bukkant a kihasználatlan helyiségre napi kocogása során. Amikor pedig pár évvel később bérleti szerződését felmondták, eszébe jutott az üres szoba a plázában, és hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy ott rendezkedik be.

A 2003-as karácsonyi szezonban a Providence Place Mall rádióreklámjaiban egy lelkes női hang arról beszélt, hogy milyen jó lehet egy plázában élni"

- mesélte a művészként dolgozó Townsend. 

"A reklámok központi témája az volt, hogy a pláza nemcsak vásárlási élményt nyújthat, hiszen minden olyan dologgal rendelkezik, amire az embernek szüksége van a túléléshez és az egészséges élethez"

- tette hozzá.

A férfi barátai segítségével egy szellőző blokkfalat és egy rejtekajtót is felhúzott a nagyobb biztonság érdekében.

MIELŐTT LEBUKOTT, MÁR AZON GONDOLKODOTT, HOGY A PADLÓT FÁVAL BURKOLNÁ BE, KIALAKÍTANA EGY MÁSODIK HÁLÓSZOBÁT ÉS EGY KONYHÁT IS A VISZONYLAG NAGY HELYSÉGBEN.

Végül azonban négy év múlva a biztonsági őrök rábukkantak a titkos ingatlanra. Az illegális lakók először csak arra lettek figyelmesek, hogy berúgták ajtajukat, és elvitték a játékkonzolt és több más tárgyat is. Erre válaszul extra óvintézkedéseket tettek, többek között csak éjszaka használták a lakást. Arra álmukban sem gondoltak volna, hogy a betörést a biztonsági őrök hajtották végre, akik már alig várták, hogy lebuktathassák az illetéktelen behatolókat.

Townsend ellen végül birtokháborítás miatt emeltek vádat, hiába védekezett azzal, hogy beköltözése csupán kísérlet volt arra, hogy vajon tényleg lehet-e életvitelszerűen élni egy bevásárlóközpontban. 

A bíró próbaidőre bocsátotta, de egy életre kitiltotta a bevásárlóközpontból.

Forrás: Mirror

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Férjmegőrzőt nyitottak egy bevásárlóközpontban

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Steven Yu képe a Pixabay -en.

TOP 5