Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Egy angol étterem, mely eddig csak vegán ételeket kínált a vendégeinek, most a húst is felvette az étlapjára, írja a Machester Evening News.

Nehezen hozta meg döntését a Nomas Gastrobar

Nehezen hozta meg a döntését az étterem vezetősége, melynek egyáltalán nem örültek az állandó vendégek.

hirdetés

Az ok azonban egyszerű

A 3 éve nyitott Nomas Gastrobar, írta a közösségi médiában a vezetőség, egyelőre csak nagyon kevés vendéggel bír, így ha nem akarják bezárni az éttermet, illetve növelni szeretnék a vendégkört és a bevételt, muszáj nyitni a „húsevők“ felé.

Erre tekintettel a tulajdonosok az alábbi posztot osztották meg a Facebookon:

„Szeretnénk egy fontos hírt megosztani Önökkel. Ez egy mélyen átgondolt, egyben szükséges döntés volt a részünkről, és bízunk benne, hogy megértitek az okokat, melyek szeretett vegán kávézónk és éttermünk közelgő változásai mögött állnak.

A kihívások, amelyekkel az elmúlt időszakban szembesültünk, mélyrehatóak voltak. A vegán étlapunk adta „korlát“ egyre inkább azt jelentette, hogy csak kevés vendéget tudtunk fogadni, ez pedig egyre nehezebbé tette vállalkozásunk fenntartását, finanszírozását.

Ezért válaszképp a kihívásokra, hús és tejtermékeket is felhasználunk ezentúl az egyes ételek elkészítéséhez, hogy minden kedves vendégünk megtalálja a számára megfelelő fogást.“

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Megnyílt Londonban Anglia első vegán hentesboltja

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: F. Muhammad képe a Pixabay -en.

TOP 5