Skip to main content

 

A Kellogg's gabonakészítményeit mindenki ismeri, ám az elmúlt években igencsak visszaesett – a cég eladásai négy éve folyamatosan csökkennek.

A cég a manhattani Union Square-en nyitotta meg második kávézóját, amivel vissza kívánja szerezni vásárlóit.

hirdetés

Az új kávézó ötször nagyobb lesz, mint társa a Times Square-en, ráadásul egy Instagram állomással is rendelkezik majd, ahol professzionális kellékek és megvilágítás is a rendelkezésre áll a képmegosztást kedvelő millenniumi generációnak.

Van egy tartósabb érzelmi kapcsolat, ha első kézből tapasztalják meg az emberek, ezt nehéz a tévés reklámokkal elérni" – érvelt Chase amellett, hogy miért alakítottak ki területet a közösségi média rajongóinak.

Ezenfelül egy gabonatároló bár, óriás falfestmények a cég közismert karaktereivel, valamint egy igazi Eggo goffri készítő is megtalálható a legújabb kávézóban.

Azt akarjuk, hogy a gabonapelyhet ismét modernnek, trendinek tartsák" – Aleta Chase a michigani vállalat marketing menedzsere. Ez nem egyszerű feladat, mivel sok fogyasztó szerint a reggeli gabonapehely túlságosan cukrozott és mesterséges.

A világ legnagyobb gabonapehely előállítója a Kellogg's szenvedte meg leginkább a gabonatermékek iránti kereslet csökkenését. Értékesítésük 2012 óta 26 százalékkal esett.

A kávézót Sandra Di Capua és Anthony Rudolf működtetik, akik már igazi veteránnak számítanak a New York-i vendéglátásban. És míg a Kellogg's marketing eszköznek tartja a kávézót, addig a két üzletvezető egy jövedelmező biznisz lehetőséget lát benne.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás -  Nyitókép: SHUTTERSTOCK/ONOKY / PHOTONONSTOP/LETIZIA LE FUR

TOP 5