Skip to main content

A klímavédelem a zuhanyozással, az ökológiai kereskedelem pedig a kézmosással kezdődik, így jelentős megtakarítás érhető el mind a víz-, mind az energia-felhasználásban.

A Hansgrohe csaptelepek és zuhanyok, melyek az EcoSmart technológiával rendelkeznek, 60 százalékkal kevesebb vizet fogyasztanak, mint a hagyományos termékek – miközben maximális komfortélményt nyújtanak. A kevesebb melegvíz-felhasználás, kevesebb energiafogyasztást is eredményez. Ez annyit jelent: kisebb mértékű CO2 kibocsátás és alacsonyabb költségek.

hirdetés

A levegővel dúsított vízsugárnak köszönhetően az EcoSmart annyit jelent: zuhanyélmény lágy és telt vízsugárral. A különbséget a saját bőrén fogja tapasztalni. Eco? Naná.

  • Hosszantartó zuhanyélmény EcoSmart zuhanyokkal
  • Takarékos kézmosás EcoSmart csaptelepekkel

EcoSmart zuhanyok – tények és működési módok

Önnek a zuhanyozáskor elhasznált napi vízfogyasztása 60 százalékkal csökkenhet: egy praktikus átfolyásszabályozóval, speciális vízfúvókákkal, és a levegő hozzákeverésével. Ily módon a Hansgrohe Raindance EcoSmart fej- és kézizuhanyai csak 9,5 liter vizet, a Crometta 85 Green fej- és kézizuhanyok pedig mindössze 6 liter vizet fogyasztanak percenként. Mindezt a víznyomás erősségétől függetlenül. A bennük lévő precíziós "O" gyűrű rugalmasan alkalmazkodik a különböző víznyomásokhoz, és ennek megfelelően szabályozza a vízmennyiséget. Ha csekély a nyomás, növeli a vízsugár átmérőjét.

EcoSmart csaptelepek – tények és működési módok

Egy hagyományos mosdócsaptelep vízfogyasztása kb. 13 liter percenként. Minden Hansgrohe csaptelepnél az EcoSmart technológia 60 százalékkal - percenkét 5 literre - csökkenti a vízátfolyás mennyiségét. Ez hogyan lehetséges? Levegő hozzákeverésével, és egy speciális átfolyásszabályozóval. A csaptelep kifolyójába beépített EcoSmart perlátor a korlátlanul rendelkezésre álló levegővel dúsítja a vizet. Az eredmény egy teltebb, pezsgőbb vízsugár. Egy precíziós gyűrű automatikusan érzékeli a víznyomás-ingadozást, és ehhez igazodva változtatja formáját. Szabályozza a vízátfolyás mennyiségét, ezáltal folyamatosan ivóvizet takarít meg. * EcoSmart nélkül: 13 liter percenkénti fogyasztás 0.3 Mpa (3 bar) nyomásnál

További víztakarékos technológiák, amelyek hamar megtérülnek

Aki igazi víztakarékos csodát keres, az infravörös érzékelővel rendelkező elektronikus csaptelepet szereltet fel, melyet meg sem kell érinteni. Ezek a csaptelepek biztosítják, hogy a víz tényleg csak akkor folyjon, ha szükség van rá. Különösen rövid észlelési idővel működő okos szenzortechnika szabályozza a fogyasztást, percenként 5 literre korlátozva a vízátfolyást.

A termékekkel kapcsolatban itt lehet érdeklődni.

Forrás

TOP 5