Skip to main content

 

Orbán Viktor újabb évértékelője előtt kérdezgettünk fideszes prominenseket, hogy miért a bevándorlással foglalkoznak, mikor a magyarokat inkább a kivándorlás érdekli.

Kiderült, hogy nincs is kivándorlás, az pedig, hogy a magyarok külföldre mennek "vendégmunkásnak", azzal semmi probléma nincs. Korábban hasonlóan fogalmazott a miniszterelnök is, amikor részletesen elemezte a jelenlegei helyzetet:

hirdetés

"...az EU-s tagállamokon belül szabadon lehet mozogni turistaként, vagy munkavállalóként, így az Európai Unióhoz tartozó országokon belül nem beszélhetünk sem bevándorlásról, sem kivándorlásról, hiszen "egy, közös akarattal létrehozott gazdasági téren belül mozgunk. Ezért abszurd, amikor Magyarországon politikai felhanggal arról beszélnek, hogy Magyarországról kivándorolnak Németországba vagy Londonba. Nem vándorolnak ki, hiszen mi magunk akartuk, hogy egy közös gazdasági tér jöjjön létre, ahol szabadon lehet munkát vállalni.

Orbán Viktor felhívta a figyelmet arra is: bevándorlásnak azt nevezik, amikor az unión kívüli országokból érkeznek emberek az EU-ba. Elmondta, az uniós szabályozás alapján ha valaki engedély nélkül lép be Magyarországra, és azt őt igazoltatónak papírt mutat fel és azt mondja, politikai menekült és menedékjogot kér, akkor őt többé nem lehet úgy kezelni - ami egyébként a valóságnak megfelelne - , hogy ő egy megélhetési bevándorló."

De ide kattintva nézzük a tárgyban felvett videót, mit is válaszoltak a FIDESZ egyes vezetői arra a kérdésre, van-e kivándorlás, vagy nincs. 

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5