Skip to main content

 

Már korábban is lehetett tudni, hogy hatalmas sikernek ígérkezik az új kínai okostelefon: a OnePlus 2 előjegyzőinek száma már akkor elérte az egymilliót, amikor az előrendelés még el sem kezdődött.

PhoneArena információi szerint a telefonból most 64 másodperc alatt (!) 30 ezer példány kelt el Kínában, ott ugyanis nem szükséges a vásárláshoz a gyártótól – vagy egy már meglévő OnePlus 2 tulajdonostól – származó meghívó.

hirdetés

A meghívásos vásárlások egyébként csak augusztus 11-től, azaz jövő keddtől kezdődhetnek. Egy OnePlus 2 – kiszereléstől függően – kb. 100 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül.

Carl Pei, a OnePlus társalapítója azt mondja, számukra nem az eladások számítanak, hanem az, hogyan vélekednek róluk a vásárlók, és azt reméli, hogy versenyképes áraiknak köszönhetően az Apple és a Samsung konkurenciái lehetnek. 

Kína egyre komolyabb versenyző a mobiliparban. A Oneplus, a Xiaomi és a Coolpad már a legkomolyabb okostelefonokkal is felveszik a versenyt, és nemcsak hazai pályán, hanem a nemzetközi mezőnyben is

– írtuk a telefonhelyzetről már az év elején is.

Közben a OnePlus már a következő készülékét is bejelentette, ami még idén karácsonyig megérkezik majd, így akár a OnePlus 2 vetélytársa is lehet majd.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

Kép: OnePlusOne

TOP 5