Skip to main content

 

Köztudott tény, hogy az okostelefonok 2017-re, mások szerint csak 2020-ra, de uralni fogják az asztali számítógépekkel szemben a piacot, így minden gyártó jól felfogott érdeke, hogy olyan mobilt készítsen és forgalmazzon, mellyel abszolút elégedettek lehetnek a felhasználók.

Az American Customer Satisfaction Index 100 pontban értékeli a felhasználói élményt, miért is jó az adott okostelefon, így ennek alapján lehet eldönteni, melyek a közkedvelt mobilok Amerikában. A lista első helyezettjének lenni nemcsak "dicsőséget" jelent, hiszen ez egy komoly visszajelzés is a gyártók számára, min kell változtatni, milyen újításokat kell legközelebb bevezetni és piacra dobni.

hirdetés

Az első helyezett az Index legutóbbi jelentése szerint 86 pontot kapott, míg a második helyre szoruló következő készülék, pontosabban egyszerre három mobil csak 82-őt. Mielőtt a listát áttekintenénk, ki kell emelni, hogy a jelentés elkészítésekor a Samsung Galaxy S6 még volt kapható a piacon, noha szakértők szerint ez a készülék megjelenése esetén alappal befolyásolhatta volna a sorrend kialakulását.

Íme, a lista!

1. Samsung Galaxy Note 4

2. Apple iPhone 6 Plus és iPhone 6 - Samsung Galaxy S5 - Samsung Galaxy Note 3

3. Motorola Moto X (81 pont)

4. LG G3 (80 pont) - Apple iPhone 5 - Samsung Galaxy S4 (mind 80 pont)

5. Samsung Galaxy S III (79 pont)

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

A kép csak illusztráció

TOP 5